ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προσφορά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον Παναιγιναϊκό

Είκοσι πέντε ολοκαίνουργιες μπάλες μπάσκετ και εκατό φανέλες για τις προπονήσεις όλων των τμημάτων της ομάδας μας, απέστειλε πριν από λίγες ημέρες η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην έδρα μας στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας.

Είκοσι πέντε ολοκαίνουργιες μπάλες μπάσκετ και εκατό φανέλες για τις προπονήσεις όλων των τμημάτων της ομάδας μας, απέστειλε πριν από λίγες ημέρες η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην έδρα μας στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας.
Η προσφορά της κορυφαίας ομάδας καλαθοσφαίρισης χαροποίησε την εκατοντάδα των παικτών του Παναιγιναϊκού: το προμίνι, το μίνι, τους παίδες και τις παγκορασίδες, όσο και τη διοίκηση της ΑΟΠ, η οποία και επιθυμεί, γνωστοποιώντας την πράξη του Παναθηναϊκού, να ευχαριστήσει και δημόσια τον πρόεδρο της ΚΑΕ κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο και το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας.
Η δωρεά αυτή ανανέωσε ένα σημαντικό μέρος των υλικοτεχνικών υποδομών του Παναιγιναϊκού, ένα χρόνο μετά την ίδρυσή του, σε μία περίοδο όπου τμήματα της ομάδας μας συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, ενώ οι παγκορασίδες μας συνεχίζουν -και εκείνες- εντατικά τις προπονήσεις τους προκειμένου να διαγράψουν μία θετική και δυναμική πρώτη παρουσία στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ (U16) τον Ιανουάριο του 2015.
Η κίνηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μάς ευχαριστεί ιδιαίτερα, όχι μόνον διότι είδαμε στα πρόσωπα των μικρών μας καλαθοσφαιριστών (τεσσάρων έως δεκαέξι ετών) τη χαρά για την απόκτηση των νέων τους αθλητικών ειδών, αλλά και γιατί θεωρούμε ως νέα ομάδα πως οι προσπάθειες όλων μας, παικτών και διοικούντων, έχουν αγκαλιαστεί από την τοπική κοινωνία, αλλά -ως επιστέγασμα- αναγνωρίζονται από τόσο σημαντικές ομάδες με διεθνή λάμψη και διακρίσεις που έκαναν περήφανη τη χώρα μας.
Οι ανάγκες του Παναιγιναϊκού δε σταματούν εδώ. Αυξάνονται ανάλογα με την έλευση, κάθε εβδομάδα, νέων καλαθοσφαιριστών στα τμήματα μας. Είμαστε σίγουροι πως θα έχουμε την υποστήριξη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός καθ’ όλη τη διάρκεια του νέου αθλητικού έτους· μας δίνει δύναμη να αγγίξουμε και να ξεπεράσουμε τους στόχους που θέσαμε τον περασμένο Σεπτέμβρη.
 

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.