Σύμφωνα με τις οδηγίες του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας και του Λιμεναρχείου Αίγινας θα ληφθούν έκτακτα μέτρα κυκλοφορίας και στάθμευσης οχημάτων κατά την διάρκεια των ημερών εορτασμού Αγίου Νεκταρίου , λόγω του αναμενόμενου μεγάλου αριθμού οχημάτων.
1) Τα πούλμαν που θα παραμείνουν στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου θα σταθμεύουν από τον Ιερό Ναό προς τον Μεσαγρό.
2) Η αναχώρηση αυτών των πούλμαν θα γίνει περιφερειακά μέσω Μεσαγρού-Αγίους-Σουβάλας-Λεωφόρος Καζαντζάκη-Τερματικό: Hotel Δανάη.
Όλοι θα ακολουθούν τις οδηγίεςτων αστυνομικών οργάνων (Σχήμα 1).
3) Τα πούλμαν που θα αναχωρήσουν από τον Ιερό Ναό μετά τις 15:00 θα μπορούν ακολουθώντας την οδό Αφαίας-Φανερωμένης για να φθάσουν στο λιμάνι για αναχώρηση ή για στάθμευση στο Δημοτικό PARKING (κτήμα Γκίκα), ακολουθώντας πάντα τις οδηγίες των αστυνομικών οργάνων(Σχήμα 2).
4) Απαγορεύεται η κίνηση από Αγ. Μαρίνα προς Αγ. Νεκτάριο, στο ύψος του νεκροταφείου Μεσαγρού, τις παρακάτω μέρες και ώρες: Σάββατο 8/11/2014 ώρες 17:00-23:00 και Κυριακή 9/11/2014 ώρες 07:00-15:00. Η προσέγγιση θα γίνεται από Μεσαγρό – Αγίους- Σουβάλα-Λ. Καζαντζάκη.

