ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πορεία Ελπίδας – το μετέωρο βήμα του Πέτρου Δρόσου

Written by aeginalight

Δύσκολα προχωράει η δεύτερη μέρα της Πορείας Ελπίδας του Πέτρου Δρόσου από την Αίγινα στο Άγιον Όρος

Δύσκολα προχωράει η δεύτερη μέρα της Πορείας Ελπίδας του Πέτρου Δρόσου από την Αίγινα στο Άγιον Όρος. καθώς χρειάστηκε να καλύψει τα 25 σημερινά χιλιόμετρα με έντονους πόνους στο αριστερό του πόδι από μηνίσκο.
Στην καθημερινή μας επικοινωνία ακουγόταν κουρασμένος χωρίς ωστόσο να το βάζει κάτω. 

Ξεκινώντας στις 7.30 το πρωί από την Ελευσίνα, έφτασε στην Οινόη 4.30 το απόγευμα, κι εκεί χρειάστηκε να περιμένει πάνω από δυο ώρες μέχρι να έρθει ο ιερέας να του ανοίξει στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας που θα τον φιλοξενήσει για το βράδυ.  

DSCN0042 - Αντίγραφο (1)

Πάντως αύριο το πρωί θέλει να ξεκινήσει νωρίς – νωρίς ξανά, για τα 28 χιλιόμετρα της τρίτης μέρας της Πορείας του, μέχρι την Θήβα. 
Του ευχόμαστε να είναι περαστική η σημερινή ενόχληση, αν κι ακούγεται αποκοτιά να επιμένεις σε μια πεζοπορία 800 χιλιομέτρων συνολικά, με πόνο από μηνίσκο στο πόδι. 
Η ενημέρωση θα συνεχιστεί με τα επόμενα νέα του.

A.L.

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.