ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε αργία ο Παναγιώτης Γρηγορόπουλος;

Και η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας, βρήκε απόντα τον κ. Παναγιώτη Γρηγορόπουλο, ο οποίος και …αγνοείται από τα έδρανα του Μεριστού καθ’ όλη τη διάρκεια του 2014,

Και η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας, βρήκε απόντα τον κ. Παναγιώτη Γρηγορόπουλο, ο οποίος και …αγνοείται από τα έδρανα του Μεριστού καθ’ όλη τη διάρκεια του 2014, τόσο κατά τη θητεία του ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, όσο και ως αιρετός σύμβουλος της παράταξης Φίλιππου Τζίτζη από 1/9.

Η τρίτη αδικαιολόγητη απουσία του από τις συνεδριάσεις, δεν πέρασε απαρατήρητη. Το ζήτημα έθιξε πολίτης, με τον πρόεδρο του Σώματος να δηλώνει πως, «ο κ. Γρηγορόπουλος έχει σήμερα τρεις συνεχόμενες αδικαιολόγητες απουσίες, σύμφωνα με το νόμο ενημερώνουμε τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης για να κάνει τα απαραίτητα». Όπως διαβάζουμε στον Κανονισμό Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, στον δημοτικό σύμβουλο μπορεί να επιβληθεί αργία, ενώ σε περίπτωση υποτροπής δύναται να εκπέσει του αξιώματος και τη θέση του να λάβει ο τρίτος κατά αριθμό ψήφων της παράταξης κ. Λαμπαδάριος.

capture-20141120-095114

Τόνια Ζαραβέλα

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.