ΒΡΑΔΥΝΗ ΖΩΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ

Το Αegina Light μαγειρεύει Εν Πλω…

Written by aeginalight

Μετά από διαπραγματεύσεις ωρών συμφωνήσαμε με τον γνωστό γευσιπλοϊκό τόπο εστίασης, ψυχαγωγίας κι επικοινωνίας, “τέχνης και πολιτισμού”, “Εν Πλω”

Μετά από διαπραγματεύσεις ωρών συμφωνήσαμε με τον γνωστό γευσιπλοϊκό τόπο εστίασης, ψυχαγωγίας κι επικοινωνίας, τέχνης και πολιτισμού,  “Εν Πλω” σε μια βραδιά αφιερωμένη στην Ελλάδα της δραχμής, με παραδοσιακές Ελληνικές συνταγές δια χειρός του επιτελείου μας, παρουσιάζοντας άγνωστους θησαυρούς του παρελθόντος μας. .
Αύριο Παρασκευή 19/12 λοιπόν, η Βικτώρια Τράπαλη, η Τόνια Ζαραβέλα και η Νέλλη Πετροπούλου, θα μαγειρέψουμε: Σκιαθίτικη κρεατόπιτα, από τη Σκιάθο του Παπαδιαμάντη, με συνταγή από το οικογενειακό του περιβάλλον, κότα μαγειρεμένη από Βολιώτισσες νοικοκυρές του ’50 – δεν τη λέμε μιλανέζα, μη φανεί ξενικό, ελληνικότατη κι αυτή κατά βάση – και γαρίδες αλά Αντουανέτα, μια έκπληξη από τη νέα γενιά, βασισμένη στην πείρα της γιαγιάς και τα εδώδιμα της Αιγινήτικης ψαραγοράς. Η μαϊντανοσαλάτα της Νέλλης, τέλος, ένα έδεσμα που δεν θα γευτείτε πουθενά αλλού.
ΥΓ. Σύμφωνα με τον οικοδεσπότη μας η τιμή συμμετοχής είναι 10 Ευρώ (αν ωστόσο έχουμε αλλαγή εθνικού νομίσματος λόγω πιστωτικού προεδρικού γεγονότος, θα δώσετε ότι προαιρείστε) 
drxmh
 

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.