ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ

Έκθεση φωτογραφίας από το Φωτογραφικό Εργαστήρι

Written by aeginalight

Το φωτογραφικό εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας ΄΄ο Καποδίστριας΄΄ παρουσιάζει στην έκθεση Φωτογραφίας ΄΄ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ 2014΄΄ τον αντίστοιχο αγώνα δρόμου που διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Αίγινας

Το φωτογραφικό εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας  ΄΄ο Καποδίστριας΄΄  παρουσιάζει στην έκθεση Φωτογραφίας ΄΄ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ  2014΄΄ τον αντίστοιχο αγώνα δρόμου  που διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Αίγινας την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 στη πόλη της Αίγινας.  400 αθλητές μικροί και μεγάλοι πήραν μέρος στις διαδρομές σε μια πολύ όμορφη διοργάνωση.
Η φωτογραφική ματιά κυριαρχεί σ΄αυτή την έκθεση και όχι τόσο η περιγραφή του αγώνα. Δίνεται έτσι η ευκαιρία σε μια καλλιτεχνική ομάδα να πάρει μέρος σ΄έναν ΄΄διαφορετικό αγώνα΄΄ στις εκδηλώσεις για τον Ι. Καποδίστρια. 
Συμμετέχουν στην έκθεση οι φωτογράφοι: Ηλίας Κοκκινέλης (kokkinelis8@gmail.com), Νίκος Μούρτζης (nickmurtzis@hotmail.com), Ασπασία Λεούση (aspy_16@hotmail.com),  Γιώργος  Μαλτέζος (george9-2@live.comκαι Κωνσταντίνος Βατικιώτης (koninosv@hotmail.com)  την επιμέλεια της έκθεσης έκανε ο φωτογράφος Άρης Παύλος(arispavlos@yahoo.gr), υπεύθυνος στο φωτογραφικό  εργαστήρι.
Περισσότερες φωτογραφίες του αγώνα μπορείτε να δείτε στο http://aeginaphotolab.blogspot.gr/2014/02/26-2014-httpswww.html

Η έκθεση θα γίνει στον Πύργο του Μάρκελλου  από την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου έως την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015 και θα λειτουργεί 10.00 – 14.00 & 17.00 – 20.00. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Πέμπτη 29/1 στις 6 το απόγευμα και το Σάββατο στις ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα γίνουν οι εγγραφές για τον 4ο Αγώνα Δρόμου ΄΄ΙΩΑΝΝΗΣ  ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ΄΄  που θα διεξαχθεί την Κυριακή 1 φεβρουαρίου 2015.

Το  φωτογραφικό εργαστήρι θα φωτογραφίσει  με τη ΄΄δικιά του ματιά΄΄ και τον 4ο  αγώνα, συμμετέχοντας μ΄αυτόν τον τρόπο, στα κοινωνικά δρώμενα του νησιού.

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.