ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προορισμός η αγάπη

Written by aeginalight

Στην κατάμεστη αίθουσα του Λεουσείου Ιδρύματος, με προορισμό να ακούσουμε, να επικοινωνήσουμε, να μεταδώσουμε την αγάπη,

Στην κατάμεστη αίθουσα του Λεουσείου Ιδρύματος, με προορισμό να ακούσουμε, να επικοινωνήσουμε, να μεταδώσουμε την αγάπη, έτσι όπως την εμπνεύστηκε η συγγραφέας Ελευθερία Τσούρη, στο νέο της βιβλίο, “Προορισμός η Αγάπη¨, βρεθήκαμε κοινό και ομιλητές.

Με την παρουσία του δημάρχου και πλήθους κόσμου, την βραδιά άνοιξε η κ. Φλώρα Αλυφαντή προλογίζοντας με τα ζεστά της λόγια και συνέχισαν επιτυχώς οι ομιλήτριες κυρίες Β. Χαμαλέλη και Α. Γεωργοπούλου, για να μας μεταφέρουν στη Σίκινο, όπου τα δρώμενα του βιβλίου παιχνίδιζαν με την θαλασσινή φύση, την Αγάπη στον σύντροφο, στον πλησίον, στον Θεό.
Ακολούθησαν οι εντυπώσεις της κ.Μαρίας Κουνάδη, που επίσης διαβάστηκαν από τις ομιλήτριες, ενώ η συγγραφέας κλείνοντας την παρουσίαση, μας ευχαρίστησε θερμά, αλλά και  εμείς με την σειρά μας ως ακροατές την διαβεβαιώνουμε ότι κάποια μηνύματα του βιβλίου της πέρασαν στο μυαλό μας πραγματικά “με αγάπη” και της ευχόμαστε να είναι καλότυχο το ταξίδι του στον βιβλιόκοσμο. 
Για το τέλος αυτού του σημειώματος κρατάμε την φράση του βιβλίου, ότι ¨η αγάπη φέρνει γαλήνη και ο έρωτας πανικό”, και σας  προτρέπουμε να το διαβάσετε!

Νατάσσα Χαρατσή
φωτό απο facebook

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.