ΒΡΑΔΥΝΗ ΖΩΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ

Αίγινα – το νησί των VIP’s

Written by aeginalight

Οι πληροφορίες θέλουν δημοσιογράφους μεγάλων ενημερωτικών μέσων να ξεροσταλιάζουν σε βράχους

Οι πληροφορίες θέλουν δημοσιογράφους μεγάλων ενημερωτικών μέσων να ξεροσταλιάζουν σε βράχους και σε κορφούλες του νησιού φέτος το Πάσχα μήπως και πετύχουν ένα μακρινό, αποκλειστικό πλάνο των κάμποσων υπουργών και κυβερνητικών στελεχών, συν του πρωθυπουργού αυτοπροσώπως, που βρέθηκαν ξανά κοντά μας για τις αναστάσιμες μέρες.

Καθώς ωστόσο η Αίγινα βρίθει από VIP’s (ελληνιστί Πολύ Σημαντικά Πρόσωπα), δημοσιεύουμε ένα φωτορεπορτάζ από τις προσωπικότητες που συναντήσαμε χωρίς πουθενά να ξεροσταλιάσουμε, τρώγοντας μαγειρίτσα, γαρδουμπάκια και άλλα συναφή εδέσματα, περνώντας ανθρώπινα κι υπέροχα, στο Λοκάντα  το Μεγάλο Σάββατο το βράδυ, την πρώτη ημέρα λειτουργίας του καινούριου και συμπαθέστατου αυτού μαγερειού. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Δεξιά: ο πρώην αντιδήμαρχος Αίγινας και νυν δημοτικός σύμβουλος, αρχιτέκτονας – πολιτικός μηχανικός Αίγινας Γιάννης Παπαδόπουλος.
Αριστερά: ο πρώην υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νήσων Γιάννης Δελής και ιδιοκτήτης του διάσημου πανελλαδικά πλέον cafe-bar “Εν Πλω” όπου συχνάζει – σύμφωνα με τον διεθνή τύπο – το μισό υπουργικό συμβούλιο.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Δεξιά: η δικηγόρος Βίκυ Λάμπρου και σύζυγος Γιάννη Δελή,
Αριστερά: η Ελένη Γιαννακοπούλου, σύζυγος του Γιάννη Παπαδόπουλου και στέλεχος ασφαλιστικής εταιρείας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο  Παναγιώτης Σάββας, σεφ στο εστιατόριο του Κρατικού Θεάτρου της Στοκχόλμης

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο γνωστός για το ενδιαφέρον του στα θέματα της δημόσιας υγείας ιατρός παθολόγος Τάκης Σαΐνης 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Δεξιά: ο πρώην υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αίγινας Παντελής Μεθενίτης, επιχειρηματίας στο χώρο της δόμησης.

Αριστερά: ο πρώην υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αίγινας Κώστας Γκρινέζος,  ειδικός στα ηλεκτρονικά συστήματα, μετά της συζύγου του Μαρίας Κοττάκη της γνωστής οικογενείας κεραμιστών.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η Ράνια Κορναράκη – Πετρά υπεύθυνη της ομάδας γαστρονομίας του φετινού Φεστιβάλ Φιστικιού, με τον σύζυγό της, Γιάννη Πετρά, ιδιοκτήτη του πασίγνωστου Παραδοσιακού Παντοπωλείου Πετρά, και την μητέρα της.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Και παρούσες βέβαια οι ιδιοκτήτριες του “Λοκάντα”, δεξιά: Λένα Μαρίνη και αριστερά: Λάλα Στουραϊτη μαζί με τον σεφ τους, Κωστή Σαΐνη.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aegina Light

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.