ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα νιάτα ψήφισαν Αίγινα

Written by aeginalight

Καραβάνια μαθητών κατέφτασαν σήμερα Πέμπτη, παραμονή Πρωτομαγιάς, στο νησί, αλλάζοντας με την καθαυτή ενέργειά τους το τοπίο και την δυναμική του

Καραβάνια μαθητών κατέφτασαν σήμερα Πέμπτη, παραμονή Πρωτομαγιάς,  στο νησί,  αλλάζοντας με την καθαυτή ενέργειά τους το τοπίο και την δυναμική του. Παιδιά κι εφηβάκια από τέσσερα σχολεία, της  Νέας Σμύρνης,  της Αργυρούπολης,  του Χαϊδαρίου,  των Καλυβίων, ξεχύθηκαν στο λιμάνι,  χαρούμενα, ξένοιαστα, όμορφα.  

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Μέχρι το βράδυ αναμένεται να “βουλιάξει” ευχάριστα το νησί, ειδικά μετά την προσφορά της Ένωσης Ξενοδόχων αλλά  και του Συλλόγου δωματίων και διαμερισμάτων Αίγινας για δωρεάν διανυκτέρευση την Πέμπτη, κι επέκταση των δρομολογίων ώστε να προλάβει όποιος θέλει να έρθει πριν την απεργιακή στάση των καραβιών για την Πρωτομαγιά χωρίς παραπάνω έξοδα και να χαρεί το τριήμερό του. 

Στο μεταξύ, ο Νίκος Γαλάρης, στην ήσυχη Αγία Μαρίνα ταΐζει  μικρά ψάρια τον αγαπημένο του γλάρο (σαν τον Πέτρο της Μυκόνου τον έχουμε εδώ, μας λέει), ώσπου να πλημμυρίσει κόσμο κι εκεί αύριο, με το καλό, τόσο η όμορφη παραλία όπως και το ουζερί του. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aegina Light

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.