ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επίσκεψη εργασίας του Υπουργού Γ. Πανούση στην Αίγινα

Written by aeginalight

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποίησε χθες Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015 ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιάννης Πανούσης,

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποίησε χθες Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015 ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιάννης Πανούσης, 
Ο κ. Υπουργός ταξίδεψε στην Αίγινα με σκάφος του Πυροσβεστικού Σώματος επικεφαλής κλιμακίου από ανώτατους αξιωματικούς της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας όπως επίσης από υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου του .

Στο λιμάνι της Αίγινας τον κ. Πανούση υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Δημήτρης Μούρτζης , ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος , οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Κώστας Γεννίτσαρης , Ευάγγελος Δέδες και Αντώνης Μούρτζης και η Γραμματεύς του Δ.Σ. Αίγινας κα. Καίτη Σαλπέα .

Η επίσημη υποδοχή πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο Δημάρχου ( παλαιό Δημαρχείο – Χρ. Λαδά 1) όπου έγινε μία αρχική ενημέρωση του κ. Υπουργού για θέματα που απασχολούν τον Δήμο Αίγινας στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου Προστασίας του πολίτη αλλά και ευρύτερα και ακολούθησε σύσκεψη στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου ( Μεριστός ) παρουσία των εκπροσώπων των τοπικών Αρχών , Δημοτικών Συμβούλων , εκπροσώπων Δημοτικών κοινοτήτων και Δημοτών

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης εξετάστηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν την Αίγινα , έγινε ανταλλαγή απόψεων στο πλαίσιο αρμοδιοτήτων του κ. Υπουργού αλλά και σε γενικότερα θέματα τοπικού ενδιαφέροντος όπως αυτό που αφορά την περάτωση των εργασιών του κτηρίου του Καποδιστριακού Ορφανοτροφείου κ.α.

Ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Δημήτρης Μούρτζης ευχαρίστησε τον κ. Υπουργό για το ενδιαφέρον του σε θέματα που απασχολούν την Αίγινα και ζήτησε την συνδρομή του για περαιτέρω βελτίωση των Υπηρεσιών που παρέχονται από Αστυνομία και Πυροσβεστική.

Ιδιαίτερα αναφερόμενος στο θέμα της μεταστέγασης του Αστυνομικού τμήματος Αίγινας σε νέο λειτουργικό χώρο που θα είναι είναι συμβατός με την ιστορική φυσιογνωμία του νησιού αλλά και τις σύγχρονες ανάγκες , δήλωσε ότι ο Δήμος Αίγινας στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του θα υποστηρίξει το θέμα της μεταστέγασης.

Ακολούθησε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας , στον Αστυνομικό Σταθμό Μεσαγρού και στο Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας.

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.