ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Ιωάννα Βογιατζόγλου ταξιδεύει στην Άγκυρα με την Εθνική ομάδα

Written by aeginalight

Ιστορία γράφει το τμήμα βόλεϊ της Αίγινας όσο αφορά τον αθλητισμό του νησιού!

Ιστορία γράφει το τμήμα βόλεϊ της Αίγινας όσο αφορά τον αθλητισμό του νησιού! Για δεύτερη φορά αθλητής ή αθλήτρια του νησιού φοράει το εθνόσημο σε διεθνείς αγώνες οποιουδήποτε ομαδικού αθλήματος (πρώτη ήταν  η Κων/να Κατσαίτη στο ποδόσφαιρο)!
Η Ιωάννα Βογιατζόγλου είναι μέσα στις 12 εκλεκτές που θα ταξιδέψουν την Πέμπτη 30/7  στην Άγκυρα με την Εθνική ομάδα παγκορασίδων για το Βαλκανικό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί 1 με 5 Αυγούστου!

Ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος των τμημάτων βόλεϊ του Α.Ο. Σαρωνικός  Στάθης Νικολούζος δήλωσε σχετικά με το θέμα: ”Σήμερα είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με την συμμετοχή της Ιωάννας στην εθνική ομάδα. Η Ιωάννα δούλεψε σκληρά και είμαι περήφανος και δικαιωμένος για την επιτυχία της.Όταν ξεκινάγαμε αυτήν την προσπάθεια πριν 4 χρόνια ελάχιστοι πίστευαν που μπορούν να φτάσουν αυτά τα κορίτσια. Η χρονιά αυτή ολοκληρώθηκε με την καλύτερη είδηση, θα ήμουν περισσότερο χαρούμενος αν είχαμε 2 αθλήτριες στην Εθνική γιατί θεωρώ ότι και η Ιρένα Τζινιέρη είχε θέση σε αυτή την Εθνική ομάδα.Τα καλύτερα όμως, έρχονται… Η προσπάθεια συνεχίζεται οργανωμένα και με το πρόγραμμα όπως το είχαμε θέση στις 11 Σεπτεμβρίου του 2011 αποδεικνύοντας ότι η διαφορά αθλητισμού με τον πρωταθλητισμό είναι η οργάνωση και το πρόγραμμα που προσφέρει το σωματείο!Και πάλι Συγχαρητήρια Ιωάννα, δείχνεις τον δρόμο για όλα τα παιδιά της Αίγινας!”

από: aeginavolley.blogspot.gr

About the author

aeginalight