ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χάλκινο μετάλλιο για την Εθνική Παγκορασίδων στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα

Written by aeginalight

Έγραψε ιστορία η Εθνική ομάδα Παγκορασίδων, αλλά και ο Τάκης Φλώρος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα

ΜΠΡΑΒΟ ΙΩΑΝΝΑ!

Έγραψε ιστορία η Εθνική ομάδα Παγκορασίδων, αλλά και ο Τάκης Φλώρος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε στην Άγκυρα της Τουρκίας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην πρώτη του συμμετοχή σε διεθνή διοργάνωση κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο καθώς κέρδισε με 3-1 την Ρουμανία, ενώ ο κ. Φλώρος έγινε ο πρώτος προπονητής που κατακτά μετάλλιο τις γυναικείες διοργανώσεις Βαλκανικών πρωταθλημάτων (Γυναίκες, Νεάνιδες, Κορασίδες και τώρα Παγκορασίδες).

Παρά το γεγονός ότι έδιναν τον 5ο τους αγώνα σε ισάριθμες ημέρες τα κορίτσια του Τάκη Φλώρου έκαναν πολύ καλή εμφάνιση και θα μπορούσαν να πάρουν την νίκη πιο εύκολα, αν δεν προέκυπτε ένα μπλακ όυτ στο φινάλε του β’ σετ όπου αν και προηγηθήκαμε με 20-17 το χάσαμε, ωστόσο αυτό δεν επηρέασε την ελληνική ομάδα.

«Παίξαμε πάρα πολύ καλά σε όλο το παιχνίδι με εξαίρεση το φινάλε του β’ σετ όπου κάναμε μαζεμένα λάθη. Όλα τα κορίτσια ήταν εξαιρετικές σήμερα και νομίζω ότι κάναμε την καλύτερη μας εμφάνιση επιβεβαιώνοντας και μ’ αυτόν τον τρόπο ότι η συγκεκριμένη ομάδα έχει όλο το μέλλον μπροστά της», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Ομοσπονδιακός τεχνικός.

Τα σετ: 25-14, 22-25, 25-14, 25-19
Ελλάδα (Φλώρος) Αλεξάκου, Τζιαρλή, Καρακάση, Βογιατζόγλου, Καρατζόγλου, Μπακοδήμου, Τσελεπή.

πηγή: aeginavolley.blogspot.gr

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.