Την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016 είχαμε την τιμή να υποδεχτούμε στις εγκαταστάσεις του ΕΚΠΑΖ 2 στελέχη του 2ου Τάγματος Επιθετικών Ελικοπτέρων (2ο ΤΕΕΠ) οι οποίοι ήρθαν ως εκπρόσωποι της Μονάδας τους για να μας γνωρίσουν από κοντά και να προχωρήσουν σε μία εξαιρετικής σημασίας πράξη όπως είναι η συμβολική υιοθεσία των Χουχουριστών (γλαυκόμορφα πουλιά, ένα είδος κουκουβάγιας) που φιλοξενούμε στο Κέντρο και που αποτελεί το κεντρικό στοιχείο στο έμβλημα της Μονάδας.
Ήταν μια πολύ ζεστή συνάντηση κατά την οποία ενημερώθηκαν για τις δραστηριότητες του Κέντρου, ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις και συνομίλησαν με τα μέλη και τους εθελοντές του ΕΚΠΑΖ. Φεύγοντας μας μετέφεραν την επιθυμία της Μονάδας τους να υπάρξει συνέχεια της συνεργασίας στο άμεσο μέλλον σε κοινούς τομείς ενδιαφέροντος και κοινές δράσεις.
Θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε τα εξαιρετικά παλικάρια του 2ου ΤΕΕΠ που ταξίδεψαν μέχρι την Αίγινα, δείχνοντας το ουσιαστικό και όχι τυπικό ενδιαφέρον τους για την άγρια πανίδα της Ελλάδας και μέσω αυτών όλη τους την Μονάδα για την ευαισθησία τους, ευχόμαστε να έχουν καλές πτήσεις και θέλουμε να θεωρούν το ΕΚΠΑΖ σπίτι τους από δω και πέρα.
Για το ΕΚΠΑΖ
Γιάννης Πουλόπουλος
Δέσποινα Χατζηνικολάου

