ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ

Συνάντηση Γ. Γεννιά με τον Π. Χατζηπέρο

Written by aeginalight

Το παρακάτω δελτίο τύπου, μας έστειλε η Βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων κα Γεωργία Γεννιά:

Το παρακάτω δελτίο τύπου, μας έστειλε η Βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων κα Γεωργία Γεννιά: 

“Την Παρασκευή 05/02/2016 πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ της Βουλευτού  Α’ Πειραιώς & Νήσων κ. Γεωργίας Γεννιά και  του  Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Παναγιώτη Χατζηπέρου. Σε ιδιαίτερα συνεργάσιμο κλίμα συζητήθηκαν τα μείζονα ζητήματα των νησιών της Περιφέρειας του Πειραιά.

Συγκεκριμένα η συζήτηση επικεντρώθηκε στα προβλήματα που άπτονται της υγειονομικής περίθαλψης των πολιτών  και τις υποδομές των νησιών. Από κοινού συμφώνησαν ότι θα προσπαθήσουν να συμβάλλουν στην επίλυση των προβλημάτων και στην υλοποίηση έργων και δράσεων που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων των νησιών.”

Σε προηγούμενο δελτίο τύπου της η κ. Γεννιά, σχετικά με το Αστυνομικό Τμήμα Μεσαγρού, μας ενημέρωσε ότι σε συνάντησή της με τον αρμόδιο Υπουργό, ο Υπουργός, κατανοώντας απολύτως την επιχειρηματολογία που του ανέπτυξε η Βουλευτής, δεσμεύτηκε ότι το Αστυνομικό Τμήμα στο Μεσαγρό δεν θα καταργηθεί, αλλά θα διατηρηθεί ως έχει.

Έως και σήμερα το Αστυνομικό Τμήμα Μεσαγρού παραμένει κλειστό.
Δεν γνωρίζουμε αν συμπεριλαμβάνεται στα προβλήματα που θα προσπαθήσουν να συμβάλλουν στην επίλυση τους, αφού το ως άνω δελτίο τύπου δεν αναφέρεται συγκεκριμένα, αλλά γενικά στις υποδομές των νησιών και σε υλοποίηση έργων και δράσεων  που από κοινού συμφώνησαν.

Γενικά λοιπόν μιλώντας, συμπεραίνουμε ότι όταν Βουλευτής της Α’ Πειραιώς και Νήσων συναντιέται με τον Αντιπριφερειάρχη Νήσων, είναι ανακοινώσιμο γεγονός και όταν και οι δύο ανήκουν στο κυβερνών κόμμα η συζήτηση γίνεται σε ιδιαίτερα συνεργάσιμο κλίμα.
Και γενικά, αναμένουμε.

Νέλλη Πετροπούλου

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.