ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επιτυχής η αποστολή των AHEPA HJ-1 στο Κέντρο Υγείας Αίγινας

Written by aeginalight

Η φιλανθρωπική οργάνωση AHEPA, διοργάνωσε, με την συνεργασία πολυμελούς ομάδας -και μελών της- γιατρών του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός“, ιατρική αποστολή στην Αίγινα, σήμερα Κυριακή, για ιατρικό έλεγχο του τοπικού πληθυσμού στο Κέντρο Υγείας.

Η υποδομή και οι άνθρωποι του Κ.Υ. Αίγινας ενεργοποιήθηκαν εδώ και μέρες, δούλεψαν διπλοβάρδιες και απογεύματα, για να εξασφαλίσουν το χώρο, τα είκοσι γραφεία που χρειάζονταν να προετοιμαστούν, αλλά και το απαραίτητο προσωπικό για την ημέρα αυτή. “Αυτός είναι ο ρόλος μας, να δουλεύουμε για την Αίγινα“, μας είπε χαρακτηριστικά η κ. Ευαγγελία Γελαδάκη διευθύντρια του Κ.Υ.

Όπως μας δήλωσε ο κ. Χονδρός Δημήτρης, υπεύθυνος της αποστολής, Αντιπρόεδρος  των AHEPA HJ 1 και Συντονιστής – Διευθυντής του Αξονικού, Μαγνητικού Τομογράφου του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός”, λόγω της φιλίας του με τον δήμαρχο Αίγινας κ. Δ. Μούρτζη, μετά από τριών μηνών μεταξύ τους επικοινωνία, είχαν μια άμεση και ουσιώδη αποδοχή για να έρθουν στην Αίγινα. Δεν υπήρξε καμία δυσκολία, η κ. Γελαδάκη του Κ.Υ. ήταν θετική και έμειναν  ευχαριστημένοι από την όλη οργάνωση.

Εξετάστηκαν περίπου 300 άτομα με ραντεβού και πολλά ακόμη που προσήλθαν χωρίς ραντεβού, από 21 ειδικότητες γιατρών και πραγματοποιήθηκαν μικροεπεμβάσεις στο δερματολογικό και χειρουργικό τμήμα.

 

Νέλλη Πετροπούλου

 

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.