ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Μεσαγρός έκοψε την πίτα του

Written by aeginalight

Μετά από πρόσκληση του προέδρου κ. Μανώλη Λεούση και των μελών

Μετά από πρόσκληση του προέδρου κ. Μανώλη Λεούση και των μελών Δ.Σ. του Τοπικού Διαμ/τος Μεσαγρού, για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του, στην αίθουσα της κοινότητας βρέθηκαν αρκετοί πολίτες, και από την δημοτική αρχή, ο Δήμαρχος κ. Δ. Μούρτζης, ο Αντιδήμαρχος κ. Κ. Γενίτσαρης και η αντιπρόεδρος ΚΕΔΑ κ. Κ. Σαλπέα.

Ο κ. Μ. Λεούσης, ευχαρίστησε για την συνεργασία τους στα χρόνια της θητείας του, τον πατέρα Βασίλειο, του δημοτικούς συμβούλους του Τοπικού Διαμ/τος, την κ. Σαλπέα, τον κ. Γενίτσαρη, την ΚΕΔΑ και ιδιαίτερα τον Πολιτιστικό Σύλλογο ΟΙΝΟΗ που όπως τόνισε, συνεργαζόμενοι, κάνουν έξι εκδηλώσεις μέσα στο χρόνο ανάμεσά τους, για πρώτη φορά πέρυσι, το καρναβάλι Μεσαγρού.

Με εξομολογητική διάθεση προς τον δήμαρχο :
ο καλύτερος δήμαρχος, ο δήμαρχος που κοίταξε την περιφέρεια,
μαζί σου θα είμαι και πάλι, μαζί με την ίδια ομάδα
“.

Ο κ. Δ. Μούρτζης με τη σειρά του, ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους.
Υγεία κουράγιο και δύναμη, πιστεύω θα τα καταφέρουμε, είμαστε Έλληνες, έχουμε μια ιστορία, έχουμε πτωχεύσει πολλές φορές, τη φτώχεια την διαχειριζόμαστε πολύ καλά“.

Ανάμεσα σε πολλές ευχαριστίες και συγχαρητήρια προς τους συνεργάτες του στην δημοτική αρχή, μας είπε: 
Για πρώτη φορά στην ιστορία της Αίγινας γίνονται σημαντικά έργα που θα τα καταγράψει ο ιστορικός του μέλλοντος, όπως είναι η σύνδεση με την ΕΥΔΑΠ που θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2017. Παράλληλα γίνονται πάρα πολλά έργα, η αντικατάσταση οδοποιίας, η διαχείριση απορριμάτων, η ανάπλαση του ναού της Αφαίας και άλλα που θα ανακοινωθούν σύντομα“.

Για την βραδιά της πίτας: “Υπάρχει προσέλευση πολιτών που αποτελεί απόδειξη εκτίμησης των προσπαθειών του προέδρου“.

Στο τέλος ο κ. Μούρτζης ευχαρίστησε προσωπικά, σε φιλικό επίπεδο, πολίτες που παρευρίσκονταν, ιδιαίτερα την γιατρό του αγροτικού ιατρείου Μεσαγρού κ. Π. Χατζηαλεξιάδη για όσα προσφέρει προσωπικά στο νησί αλλά και μέσα από την ομάδα που εκπροσωπεί.

Κανένας από τις δύο, δεν αναφέρθηκε στην ανακαίνιση του αγροτικού ιατρείου, για την οποία έχει δεσμευτεί ο δήμαρχος και πρόσφατα διοργανώθηκε μουσική εκδήλωση στο Λαογραφικό και λαχειοφόρος, υπέρ ενίσχυσης της από τους πολίτες.
Ας ελπίσουμε ότι θα είναι ανάμεσα στα έργα που θα ανακοινωθούν, ας το δούμε σύντομα είτε το καταγράψει, είτε όχι, ο ιστορικός του μέλλοντος.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Νέλλη Πετροπούλου

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.