ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Επιστολή της Συντακτικής Επιτροπής του Περιοδικού “Η Αιγιναία”

Written by aeginalight

  Αίγινα, 3/3/ 2017

 Αγαπητοί φίλοι ,

Γνωρίζετε ίσως το περιοδικό ‘’Η Αιγιναία’’, το οποίο κυκλοφορεί στην Αίγινα από το έτος 2000 μέχρι και φέτος, έχοντας ήδη εκδώσει 27 εξαιρετικού ενδιαφέροντος τεύχη.
Με τη θεματολογία των άρθρων και την εγκυρότητα των συνεργατών που τα υπογράφουν, έχει ήδη κατακτήσει μία ζηλευτή θέση στη καρδιά των Αιγινητών και των επισκεπτών και φίλων του νησιού μας.
Τα περιεχόμενα των δημοσιεύσεων της προσφέρουν μία εικόνα της ιστορίας, της αρχιτεκτονικής, της λογοτεχνίας, της τέχνης, της οικονομικής ζωής, του περιβάλλοντος, της λαογραφίας του νησιού και των δραστηριοτήτων των κατοίκων του.
Το περιοδικό εκδίδεται από την ομώνυμη Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ‘’Η Αιγιναία’’, η οποία έχει διοργανώσει και πολλές επιτυχημένες δημόσιες εκδηλώσεις, όπως ομιλίες, λογοτεχνικές παρουσιάσεις, μουσικές συναυλίες κ.α.
Όμως με τη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση της χώρας και μετά το δυσβάστακτο οικονομικά τέλος επιτηδεύματος που επεβλήθη στο περιοδικό από 5ετίας- παρότι η έκδοσή του είναι μη κερδοσκοπική- η επιβίωση της Αιγιναίας καθίσταται εξαιρετικά αμφίβολη.
Απευθυνόμαστε λοιπόν σε εσάς, πιστεύοντας ότι η οικονομική σας προσφορά υπό μορφή χορηγίας, δημοσίευσης, διαφήμισης ή δωρεάς μπορεί καίρια να συμβάλλει στη διάσωση και συνέχεια του περιοδικού, σε μία εποχή μάλιστα που ο έντυπος λόγος υποχωρεί και η οικονομική κρίση δυσκολεύει αφάνταστα προσπάθειες προαγωγής και ανάδειξης του τοπικού πολιτισμού, όπως είναι αυτή της Αιγιναίας.

Πληρ. Κ. Γεώργιος Μπόγρης τηλ. 2297026625 και 6944370587 και gebogris@cyta.gr

Με θερμές ευχαριστίες
Η Συντακτική Επιτροπή του Περιοδικού ‘’Η Αιγιναία’’.

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.