FEATURED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τιμές και συγκίνηση στον Σύλλογο Γυναικών Αίγινας

Written by aeginalight

Τιμώντας τέσσερις γυναίκες της Αίγινας για τον εθελοντισμό τους, ο Σύλλογος Γυναικών Αίγινας, πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωσή του για την 8η Μαρτίου, διεθνή ημέρα των δικαιωμάτων των γυναικών.

Η αίθουσα του συλλόγου γέμισε, την Δευτέρα 13 Μαρτίου και τα μέλη του παρέδωσαν τέσσερις ανθοδέσμες στις τιμώμενες κυρίες:
Ολυμπία Χαλδαίου – Μπήτρου, πρόεδρο  του ΟΕΚΚ “ΑγκαλιάΖΩ”,
Αθηνά Πηρουνάκη και Σοφία Γιαννούλη από τον “Αίγινα Εθελοντής”,
Γιώτα Ροδίτη για την εθελοντική εργασία της στο Λεούσειο Ίδρυμα. Την κ. Ροδίτη εκπροσώπησε η εξαδέλφη της κ. Νομική Μιχαλοπούλου.

Στην εισαγωγή της  η πρόεδρος κ. Φλώρα Αλυφαντή,  αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο των ως άνω γυναικών, από όπου όλοι μας, όπως είπε, πρέπει  να πάρουμε το μήνυμα του εθελοντισμού, της προσφοράς και της αγάπης, να το στηρίξουμε και ίσως έτσι να το μεταδώσουμε.

Η αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Μαίρη Κουκούλη, μίλησε για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, με μια ιστορική αναδρομή στους αγώνες των γυναικείων κινημάτων.

Η τρεις κυρίες, μίλησαν για τις ομάδες στις οποίες δραστηριοποιούνται εθελοντικά, την απόφασή τους να συμμετέχουν και περισσότερο για το ταξίδι τους μέσα σε αυτές, τις εμπειρίες και τα συναισθήματα, ό,τι έδωσαν κι ό,τι πήραν.
Η κ. Ολυμπία Χαλδαίου ανακοίνωσε ότι στους επόμενους μήνες θα διοργανώσουν, με την βοήθεια της κ. Φλ. Αλυφαντή και της διευθύντριας του Κέντρου Υγείας κ. Γελαδάκη, η οποία παρακολούθησε την εκδήλωση, πρόγραμμα για την πρόληψη και διάγνωση του καρκίνου της μήτρας.

Η κ. Καίτη Τζίμη, μαία του Κ. Υ. Αίγινας, στο τέλος της εκδήλωσης, μίλησε για την πρόληψη των γυναικολογικών παθήσεων, που μπορεί να επιτευχθεί μέσα από την ενημέρωση, τον έλεγχο και τις εξετάσεις και μοιράστηκε στους παρευρισκόμενους ανάλογο φυλλάδιο.

Η βραδιά έκλεισε με κιθάρα και τραγούδι.

Νέλλη Πετροπούλου

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.