ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επιστολή διαμαρτυρίας Συλλόγων Αίγινας προς την ΔΕΗ ΑΕ

Written by aeginalight

Διαμαρτυρία για την συρρίκνωση του γραφείου εξυπηρέτησης της ΔΕΗ στην Αίγινα.

Επιστολή που έστειλαν 5 Σύλλογοι της Αίγινας προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ ΑΕ και προς άλλα στελέχη της διοίκησης, σχετικά με τη συρρίκνωση του γραφείου εξυπηρέτησης της ΔΕΗ στην Αίγινα: 

 

Προς τη  Διοίκηση της  Δ.Ε.Η   ΑΕ

Αίγινα 29/4/2018

Διαμαρτυρία για την συρρίκνωση του γραφείου εξυπηρέτησης της  ΔΕΗ στην Αίγινα.

Θα θέλαμε να  επιστήσουμε την προσοχή  σας στον τρόπο εξυπηρέτησης των πελατών της ΔΕΗ στην Αίγινα. Από πέρυσι έχει μείνει μόνο μια υπάλληλος στο γραφείο, η οποία εργάζεται με υπευθυνότητα για  να εξυπηρετήσει το πολυπληθές κοινό. Η Αίγινα έχει 15.000 κατοίκους και το καλοκαίρι και στις διάφορες αργίες αυτός ο πληθυσμός τριπλασιάζεται και τετραπλασιάζεται όταν προστίθενται εποχιακοί  κάτοικοι και επισκέπτες κάτοικοι άλλων περιοχών. Μεταξύ αυτών υπάρχουν υπερήλικες, αλλοδαποί και άνθρωποι με έλλειψη γνώσεων χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών, οι οποίοι αδυνατούν να χειριστούν  τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα για να εξυπηρετηθούν στις ανάγκες τους σε σχέση με την ΔΕΗ, όπως ενημέρωση λογαριασμών, εκδόσεις λογαριασμών, επανασυνδέσεις λόγω χρέους, αλλαγές ονομάτων στην αλλαγή ενοικιαστών, πληροφορίες για επιπλέον χρεώσεις, αιτήσεις διακοπής, εισπράξεις λογαριασμών με pos και πολλά άλλα.

Επίσης τι γίνεται όταν η μοναδική υπάλληλος παίρνει την άδειά της ή όταν αρρωσταίνει;

Τότε οι πελάτες της ΔΕΗ έχουν επιπλέον ταλαιπωρία στις μετακινήσεις  και σε ατελείωτες ουρές.

Σαν  πελάτες της ΔΕΗ ανταποκρινόμαστε σε όλες τις χρεώσεις και δεν αντέχουμε να χρεωνόμαστε επί πλέον προμήθειες στους διάφορους συνεργάτες της ΔΕΗ η σε ατελείωτες αναμονές στα διάφορα τηλέφωνα εξυπηρέτησης, χωρίς να ξέρουμε κατά πόσον αξιόπιστες και υπεύθυνες είναι οι πληροφορίες.

Ζητάμε λοιπόν να γίνει το αυτονόητο, να οργανωθεί  σωστά το γραφείο της Αίγινας  ώστε   να παρέχεται  επαρκής εξυπηρέτηση στους πολίτες.

Ευχαριστούμε για την προσοχή σας και  αναμένουμε την απάντηση σας,

 

ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ της ΑΙΓΙΝΑΣ:  (κατά αλφαβητική σειρά)

ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΙΓΙΝΑΣ, ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, ΠΑΧΕΙΑΣ ΡΑΧΗΣ, ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ

 

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.