ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Γιορτή του Ψαρά στο λιμάνι της Σουβάλας

Written by aeginalight

Η Γιορτή του Ψαρά, όπως ονομάστηκε η φετινή συναυλία στη Σουβάλα, σε διοργάνωση  ΚΕΔΑ, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο 4 Αυγούστου 2018.

Οι κάτοικοι και οι παραθεριστές της περιφέρειας του νησιού, πάντα καλοδέχονται τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που είναι ελάχιστες στον τόπο τους και πάντα οι τοπικοί σύλλογοι πρόθυμα τις πλαισιώνουν με χορευτικά.
Κι αφού η προβλήτα του λιμανιού της Σουβάλας δεν χρησιμεύει και φέτος για πλοίο της γραμμής, τουλάχιστον χρησίμεψε για λίγες ώρες  ψυχαγωγίας.

Έτσι λοιπόν η εξέδρα στήθηκε στο λιμάνι, τα χορευτικά των συλλόγων, Αλληλεγγύης και Προόδου Αγίων και Μορφωτικός Πολιτιστικός Βαθέος, χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς, ο Νότης Θαλασσινός με τους μουσικούς του τραγούδησε και ο κόσμος σε όλο το μέτωπο του λιμανιού χάρηκε μια μουσική νησιώτικη βραδιά.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Μούρτζης.  Η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Καίτη Σαλπέα στον χαιρετισμό της ενημέρωσε για τις επόμενες δυο προφεστιβαλικές συναυλίες, στον Ναό της Αφαίας με την Κλεονίκη Δεμίρη στις 26 Αυγούστου και  1η Σεπτεμβρίου με τον Γιώργο Χατζηνάσιο στο λιμάνι της Αίγινας.

Νέλλη Πετροπούλου

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.