FEATURED ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λεούσειο και Αγρότες έκοψαν μαζί τις πίτες τους

Written by aeginalight

Στην αίθουσα του Λεούσειου Ιδρύματος

Στην αίθουσα του Λεούσειου έκοψαν και φέτος μαζί τις πρωτοχρονιάτικες πίτες τους, το Λεούσειο Ίδρυμα και ο Αγροτικός Σύλλογος Αίγινας, την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019, με μεγάλη προσέλευση μελών και φίλων και πολλά χειροποίητα κεράσματα.

Ο Αρχιμανδρίτης Δαμασκηνός Μούρτζης και Διευθυντής του Λεούσειου ευλόγησε τις πίτες και αποχώρησε. Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου κ. Νίκος Αλυφαντής ευχαρίστησε όσους παρευρέθηκαν, ευχήθηκε σε όλους και έκανε μια σύντομη αναδρομή στα πεπραγμένα του συλλόγου.

Ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Δημήτρης Μούρτζης ευχήθηκε και έδωσε συγχαρητήρια στο σύλλογο για τις προσπάθειες του και ιδιαίτερα στους νέους που ασχολούνται με αγροτικά επαγγέλματα. Απευθυνόμενος στον πρόεδρο των Φιστικοπαραγωγών συνέστησε για το φιστίκι Αιγίνης, να  κρατηθεί μια σταθερή τιμή απ’ όλους  -παραγωγό έως έμπορο – αλλά και υψηλή σε σχέση με φιστίκια άλλων περιοχών, ώστε  να διατηρήσουμε  το προϊόν μας σε υψηλά επίπεδα, όπως του αξίζει.

Την εκδήλωση χαιρέτησε και ο κ. Παναγιώτης Πατσακιός  συντονιστής της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας.
Παρευρέθηκαν  ο πρόεδρος  Φιστικοπαραγωγών κ. Νίκος Σταμπουλής, Αλιέων ¨Αγ. Νεκτάριος” κ. Χρήστος Χιώτης, Κτηνοτρόφων κ. Γιάννης Χερουβείμ,  ΚΕΔΑ κ. Κ. Σαλπέα και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αντώνης Ντελής.

Νέλλη Πετροπούλου

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.