ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Γιάννης Ζορμπάς για την απώλεια του Κώστα Γαλάνη

Written by aeginalight

Συλλυπητήρια επιστολή

Ένα σημαντικό κεφάλαιο της ιστορίας των ανθρώπων της Αίγινας κλείνει με τον χαμό του Κώστα Γαλάνη. Απώλεια που καταγράφεται στη συνείδηση όλων μας ως ιδιαιτέρως οδυνηρή, καθώς ο Κώστας [ζητούσε να του μιλούν στον ενικό] άφησε έντονο το στίγμα του στο κοινωνικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι του νησιού.

Με πολύχρονη κι επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία στο ΑΙΑΚΕΙΟΝ, πρωτεργάτης και πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Ιστορικού & Λαογραφικού Μουσείου Δήμου Αίγινας, έχων διατελέσει μέλος Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αίγινας και δημοτικός σύμβουλος, ισορροπιστής, δωρικός στα λόγια του, άνθρωπος με γούστο, αρωγός στα προβλήματα του επαγγελματία, κατάφερνε να αφουγκράζεται και να ενθαρρύνει τις νεότερες γενιές, να διατηρεί τον τόπο του στο επίκεντρο κάθε του απόφασης, διεκδίκησης, δράσης.

Θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Το σπουδαίο έργο και η μνήμη που αφήνει αποτελούν πολύτιμη κληρονομιά για τους οικείους του μα και παράδειγμα προσφοράς για την τοπική κοινωνία μας.

Γιάννης Π. Ζορμπάς

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.