ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Υποψηφιότητα για την Κοινότητα Αίγινας: “Αίγινα Κοινότητα Ενότητα”

Written by aeginalight
Συμπολίτισσες – συμπολίτες μας
   Είναι μεγάλη τιμή να σου ανακοινώσουμε σήμερα τη συμμετοχή μας στις αυτοδιοικητικές εκλογές για την ανάδειξη του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Αίγινας. Μιας ιστορικής κοινότητας που μας μεγάλωσε, αγαπάμε,ζούμε σε αυτήν, δραστηριοποιούμεθα και ονειρευόμαστε να δημιουργήσουμε το μέλλον των παιδιών μας.
      Γι’αυτο πήραμε την απόφαση  να συμμετέχουμε στα κοινά σε μια δύσκολη περίοδο, να βγούμε μπροστά και να διεκδικήσουμε το μέλλον που μας ανήκει για την αυριανή Αίγινα που μας αρμόζει.
      Ήρθε καιρός νέοι άνθρωποι να αναλάβουν την ευθύνη του τόπου.Το νησί μας έχει αποδείξει ότι  μπορεί να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη του Αργοσαρωνικού, διότι διαθέτει ανεξάντλητο και ανεκμετάλλευτο πλούτο (ιστορικό-λαογραφικό-πολιτιστικό-περιβαλλοντικό) που μπορεί να οδηγήσει σε μορφές και λύσεις εναλλακτικής και ήπιας ανάπτυξης.
      Ζούμε σε έναν ιδιαίτερο  τόπο με μεγάλες δυνατότητες και προοπτικές, οφείλουμε όλοι να συνδράμουμε με όλες τις δυνάμεις μας στην πρόκληση των ερχόμενων εκλογών.
          Σε θέλουμε αρωγό και συμπαραστάτη στην προσπάθεια μας να αναλάβουμε το μέλλον της Κοινότητας μας.
      Σε  καλούμε να υποστηρίξεις το ανεξάρτητο συνδυασμό 《Αίγινα-Κοινότητα-Ενότητα 》,ο οποίος αντιπροσωπεύει εσένα τον ίδιο. Μοιραζόμαστε και αντιμετωπίζουμε άλλωστε καθημερινά τα ίδια προβλήματα, την αγωνιά και τον αγώνα στην εργασία ,στην γειτονιά ,στο σχολείο, στην περίθαλψη, στην καθαριότητα στον πρωτογενή τομέα, στην επιχειρηματικότητα.
      Μας συναντάς κάθε μέρα και μας ξέρεις με το μικρό μας όνομα, οπως σε γνωρίζουμε κι εμείς.
       Σκοπός μας είναι, με αυτόν τον ανεξάρτητο συνδυασμό μακριά από χρώματα,προσωπικά  συμφέροντα,παλαιές πολιτικές νοοτροπίες και πρακτικές, να προσφέρουμε με ανιδιοτέλεια και όλες τις δυνάμεις μας , να καταθέσουμε το όραμα μας   και να κάνουμε αντιληπτό οτι ο δυναμισμός, η δημιουργικότητά, οι πρωτοβουλίες νέων ανθρώπων είναι παράγοντες ανάπτυξης του τόπου μας.
        Δεχόμαστε τις καλές και αγνές προθέσεις όλων των υποψήφιων Δημάρχων και συνδυασμών για την Κοινότητα Αίγινας και επιδιώκουμε μια γόνιμη συνεργασία με τη νέα Δημοτική αρχή.
      Οφείλουμε όλοι να συνεργαστούμε για την προκοπή του τόπου και την ποιότητα ζωής μας.
 Παναγιώτης Κασιμάκης 
Υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος Αίγινας 
Επικεφαλής του συνδυασμού 《ΑΙΓΙΝΑ-ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ-ΕΝΟΤΗΤΑ》

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.