ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γιώργος Γιαννούλης: Αίγινα Μπορείς

Γιώργος Γιαννούλης
Written by aeginalight

Oνομάζομαι Γιώργος Γιαννούλης. Η συνωνυμία μου με τον τόσο αγαπητό πρώην Δήμαρχο της Αίγινας, τον Γιώργο Γιαννούλη, μόνο τυχαία δεν είναι. Ήταν ο παππούς μου. Ένας βαθιά δημοκρατικός άνθρωπος, που αγάπησε όσο τίποτα την Αίγινα.

Μεγάλωσα λοιπόν σε ένα περιβάλλον, στο οποίο η ενασχόληση με τα κοινά ήταν συνώνυμη με την υποχρέωση. Κι η απεριόριστη αγάπη για το νησί μας αυτονόητη. Βαδίζοντας σε αυτά τα χνάρια δεν μοιάζει παράξενο, για όσους με ξέρουν, το ότι αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Παναγιώτη Κουκούλη να ενταχθώ στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του και να αποτελέσω μέλος μιας ομάδας με όραμα, γνώση και εντιμότητα.

Σαν κάτοικος αυτού του πανέμορφου νησιού έχω πληγωθεί από την απαξίωσή του, από την έλλειψη σεβασμού απέναντι στο φυσικό κάλλος και την ιστορία του.
Σαν αθλητής έχω μάθει να προσηλώνομαι στον στόχο, να επιμένω, να δοκιμάζω τα όρια και τις αντοχές μου. Ξέρω να παλεύω και να νικάω. Κυρίως όμως ξέρω να τρέχω. Μπορώ να τρέξω! Και μπορώ να τρέξω για το νησί μας!
Σαν νέος άνθρωπος έχω υποστεί τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης. Έχω σταθεί κριτικά και επικριτικά απέναντι σε υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, που τόσο απλόχερα δίνονται στην προεκλογική περίοδο.

Απευθύνομαι λοιπόν κυρίως στους νέους ανθρώπους, με τους οποίους μοιράζομαι κοινές αγωνίες και ανησυχίες. Και τους προτρέπω να μην χαρίσουμε σε κανένα τη φαντασία, τη γνώση και τον ενθουσιασμό μας. Είναι τα εφόδια για το μέλλον μας! Και τους καλώ να το συνδιαμορφώσουμε!
Αυτή την Κυριακή ψηφίζουμε Παναγιώτη Κουκούλη!
Αίγινα ΜΠΟΡΕΙΣ!

Γιώργος Γιαννούλης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αίγινας
με το συνδυασμό ΑΙΓΙΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ


Σύντομο βιογραφικό
Γεννήθηκα στις 22 Δεκεμβρίου 1989. Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Αίγινας. Είμαι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με Master στην Σχολική και Εξωσχολική Κινητική Δραστηριότητα. Σαν αθλητής έχω διακριθεί σε Πανελλήνιους και Διασυλλογικούς Αγώνες, κατακτώντας κορυφαίες θέσεις. Ζω και δραστηριοποιούμαι στην Αίγινα ως επιχειρηματίας και ως προπονητής. Είμαι παντρεμένος με τη Δέσποινα Καλαμάκη και έχουμε μια κόρη.

 

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.