ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μάριος Γκαρής – Ένας αθλητής αποφάσισε

Written by aeginalight

Εργάζομαι  στο γυμναστήριο ΝΑΜΑ. Η ενασχόληση και η αγάπη μου για τον αθλητισμό, με έμαθαν να δουλεύω σκληρά με υπευθυνότητα και συνεργασία.
Στόχος μου, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Ζορμπά “Αίγινα Αποφασίζεις”, είναι η παρότρυνση των νέων παιδιών της Αίγινας να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Ο αθλητισμός ολοκληρώνει την προσωπικότητά μας, μαθαίνουμε να σεβόμαστε τον άλλον και τον εαυτό μας. Επιδρά στη δημιουργία υπεύθυνων ανθρώπων, ικανών στο σώμα και τη σκέψη ώστε να συμβιώνουν αρμονικά και να ενεργούν υπεύθυνα, αποφασιστικά και πάντα με γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας.

Η νεολαία στην Αίγινα είναι παραμελημένη. Θέλω να επικεντρωθώ στους νέους ώστε να τους δοθεί η ευκαιρία και το κίνητρο να αγαπήσουν την Αίγινα και να μείνουν στο νησί μας. Να είναι ευτυχισμένοι εδώ, στον τόπο τους. Και ο αθλητισμός είναι ένα κίνητρο. Λείπουν όμως οι υποδομές και η οργάνωση.
Χαίρομαι πραγματικά κάθε φορά που αντικρίζω το γήπεδο. Όμως υπάρχουν πολλοί που ασχολούνται και με άλλα αθλήματα όπως οι πολεμικές τέχνες, το  motocross, οι καταδύσεις. Ένα καταδυτικό πάρκο, θα μπορούσε να προσελκύσει ένα νέο είδος τουρισμού, όπως και το snorkeling που οργανώθηκε πρόσφατα στον Κρυπτό Λιμένα.
Μια ασφαλή πίστα motocross δύναται να μειώσει τόσο πιθανούς τραυματισμούς αθλητών όσο και να συμβάλει στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, αυτή τη μάστιγα που ταλαιπωρεί το νησί μας.
Αν ο δήμος είχε δημιουργήσει τις αθλητικές υποδομές οι νέοι θα έμεναν μακριά από το αλκοόλ.

Στην εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαΐου, αποφάσισα να αγωνιστώ στο πλάι του Γιάννη Ζορμπά, γνωρίζοντας την επιμονή του για αποτελεσματικότητα σε συνδυασμό με την καθαρότητα των πράξεών του. Για να αλλάξουμε σελίδα τόσο στη διοίκηση του Δήμου Αίγινας, όσο και στην ποιότητα ζωής μας, που αυτή τη στιγμή δεν είναι αυτή που μας αξίζει και ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι γι αυτό.

Μάριος Γκαρής
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αίγινας
“Αίγινα Αποφασίζεις”
Υποψήφιος Δήμαρχος Αίγινας Γιάννης Ζορμπάς

 

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.