ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ

Πρόστιμο και αυτόφωρο η …λύση του δήμου για τα ογκώδη

Written by aeginalight

Λίγες μέρες πριν τις εκλογές ενώ η δημοτική αρχή ζητά ξανά την ψήφο του Αιγινήτικου λαού, παράλληλα παραδέχεται την αδυναμία της στην αποκομιδή των ογκωδών απορριμμάτων.
Όπως ενημερωνόμαστε από το παρακάτω δελτίο τύπου, μετά από σύσκεψη των αρμοδίων, η απόφαση είναι μόνο πρόστιμα προς τους πολίτες.
Αν και η ανακοίνωση αναφέρει:«κακή» εικόνα που έχει παρατηρηθεί τον τελευταίο καιρό στο νησί μας, σε πολλά σημεία του νησιού, όπως στη Βαγία, η κακή εικόνα παραμένει αναλλοίωτη από το φθινόπωρο του 2018….

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   
ΑΙΓΙΝΑ 13/5/2019

Έπειτα από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα 13/05/2019 στο Γραφείο του Δημάρχου με τον Διοικητή του Α/Τ Αίγινας και την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου μας για την «κακή» εικόνα που έχει παρατηρηθεί τον τελευταίο καιρό στο νησί μας με την ανεξέλεγκτη εναπόθεση ογκωδών αντικειμένων (καρέκλες, στρώματα, παπλώματα, χόρτα κ.α) και παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις να σταματήσει αυτό, δυστυχώς η κατάσταση επιδεινώνεται.
Η εικόνα αυτή δυσφημεί όλους και θίγει επαγγελματίες αλλά και πολίτες. Η υπηρεσία του δήμου μας με το ελάχιστο προσωπικό που διαθέτει αδυνατεί να ανταπεξέλθει σε αυτά τις συνειδητά «κακές» συμπεριφορές, οι οποίες πρέπει να σταματήσουν άμεσα.

Σας πληροφορούμε ότι σε συνεργασία με το Α/Τ Αίγινας, θα γίνονται συνεχείς περιπολίες και οι παραβάτες θα υποστούν όλες τις συνέπειες (πρόστιμο και αυτόφωρη διαδικασία).

 

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.