ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ανακοίνωση του συνδυασμού “Αίγινα Μπορείς”

Written by aeginalight

Αίγινα, 30 Μαΐου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Παναγιώτης Κουκούλης και τα μέλη του συνδυασμού ΑΙΓΙΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ευχαριστούμε θερμά τους συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της περασμένης Κυριακής.

Η παράταξή μας θα εκπροσωπείται με 7 μέλη της και θα είναι μία από τις τρείς σχεδόν ισοδύναμες παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Οι νέοι Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και όλα τα μέλη της παράταξης είμαστε αποφασισμένοι να τιμήσουμε την εντολή που μας δόθηκε από τους πολίτες.

Οι εκλογές δεν γίνονται μόνο για την εκλογή των νέων δημοτικών Συμβούλων, αλλά και για τον σχηματισμό της νέας Διοίκησης του Δήμου.

Προς αυτόν τον σκοπό είμαστε έτοιμοι, μετά τις εκλογές της προσεχούς Κυριακής, να συνεργαστούμε με τις δυνάμεις και τις παρατάξεις που συμμερίζονται τις ίδιες αξίες και κοινές επιδιώξεις, στα πλαίσια μιας προγραμματικής συμφωνίας, στη βάση της ισοτιμίας, της διαφάνειας, της συνεννόησης και του αλληλοσεβασμού. Αποκλειστικός στόχος αυτής της συνεργασίας θα είναι το καλό του νησιού μας, η Αίγινα της προκοπής και της ευημερίας.

Πορευόμαστε σύμφωνα με τις αρχές, το πρόγραμμά μας και τις πολιτικές θέσεις, τις οποίες επανειλημμένως και με σαφήνεια εκθέσαμε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Καλούμε όλους του πολίτες να προσέλθουν στην ψηφοφορία της προσεχούς Κυριακής και να επιλέξουν τον νέο Δήμαρχο της Αίγινας, βασιζόμενοι στην κρίση και τη συνείδησή τους, με γνώμονα και αποκλειστικό κριτήριο το καλύτερο μέλλον του νησιού μας.

 

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.