ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Μαίρης Κουκούλη

Written by aeginalight

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥ ΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ

Η διάθεση συμμετοχής μου στα κοινά είναι απολύτως συνυφασμένη με την Αίγινα. Τόπο καταγωγής μου, από τον πατέρα μου Στέλιο Κουκούλη, στον οποίον παραθέριζα από παιδί και που άρχισα να γνωρίζω πραγματικά από το 2011 οπότε συνειδητά αποφάσισα να εγκατασταθώ μόνιμα σε αυτόν, αφήνοντας πίσω μου την Αθήνα, το μέρος όπου γεννήθηκα και πέρασα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου. Επιλογή για την οποία δεν έχω μετανιώσει.

Η Αίγινα σε μαγεύει, ενώ σου αποκαλύπτεται με τρόπο τέτοιον που δεν μπορείς παρά να τη λατρέψεις. Βλέπετε εάν της αφεθείς, θα ανακαλύψεις το μεγαλείο της σε πολλαπλά επίπεδα: φυσική ομορφιά, ιστορία, παράδοση, θρησκευτικότητα, γαστρονομία.

Ενθουσιασμένη, ξεκίνησα να ασχολούμαι ενεργά με τα τοπικά πολιτιστικά δρώμενα ως:

τακτικό μέλος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής Δήμου Αίγινας (από το 2013), μέλος Οργανωτικής Επιτροπής της Γιορτής Φιστικιού (2012, 2013), πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής της Γιορτής Φιστικιού (2014) και αντιπρόεδρος αυτής (2017, 2018), γενική γραμματέας Συλλόγου Γυναικών Αίγινας (από το 2015), τακτικό μέλος Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αίγινας (από το 2017).

Οπότε, η υποψηφιότητά μου ως δημοτικής συμβούλου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές αποτελεί φυσική εξέλιξη μίας ήδη ενδιαφέρουσας πορείας.

Με ιδιαίτερη χαρά απεδέχθην την πρόταση του υποψηφίου Δημάρχου Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά να συνταχθώ με τον συνδυασμό ΑΙΓΙΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ, ώστε να προσφέρουμε από κοινό μετερίζι ό,τι καλύτερο για τον τόπο μας, με τη δυναμική και την αποφασιστικότητα που απαιτούνται πολύ περισσότερο στη δεδομένη χρονική στιγμή για την Αίγινα.

Θεωρώ πως έχει έρθει η ώρα να δοθούν χώρος και βήμα σε νεότερους ανθρώπους, να αναλάβουν δράση και τα ηνία. Όπου δοκιμάστηκε κάτι ανάλογο, απεδείχθη προς όφελος της κοινωνίας.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης ζητώ να με υποστηρίξετε στη νέα μου προσπάθεια, ζητώ την ψήφο σας.

Οι περισσότεροι με γνωρίζετε προσωπικά και θα έχετε αντιληφθεί το πάθος και το μεράκι μου για τον πολιτισμό σε κάθε έκφανσή του: από τις εκδηλώσεις και τις δράσεις έως τον αλληλοσεβασμό στην απαιτητική καθημερινότητα που όλοι μας βιώνουμε.

Θα είναι τιμή μου να προχωρήσουμε μαζί στην επόμενη μέρα και σελίδα για την Αίγινα που τόσο αγαπάμε!

Με εκτίμηση,

Μαίρη Κουκούλη
υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Αίγινας
ΑΙΓΙΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ
υποψήφιος Δήμαρχος Αίγινας
Γιάννης Ζορμπάς


Λίγα προσωπικά στοιχεία για εμένα:

Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 20 Φεβρουαρίου 1976. Τελείωσα το δημοτικό στα Εκπαιδευτήρια Δούκα”, ενώ γυμνάσιο και λύκειο στην Ελληνογαλλική Σχολή Πεύκης “Άγιος Ιωσήφ”.

Ακολούθησαν οι παρακάτω σπουδές:

Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας – απόφοιτος του τμήματος δημοσιογραφίας

University of Indianapolis – Bachelor of Arts in Journalism & Electronic Media & Bachelor of Arts in Psychology

British Academy of Graphology – απόφοιτος αναλυτικής και δικαστικής γραφολογίας

Εθνικό Κέντρο Βιβλίου – απόφοιτος κύκλου εργαστηρίων διόρθωσης κι επιμέλειας κειμένων.

Μιλάω άπταιστα αγγλικά και γαλλικά.

Εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα από το 2000 κι ειδικότερα στην Τράπεζα Πειραιώς από το 2005.

 

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.