ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έγγραφη διαμαρτυρία πολίτη για επικίνδυνα απορρίμματα στην Αγία Μαρίνα

Written by aeginalight

Η δυσφημιστική εικόνα των κάδων όλου του νησιού, που συντηρεί η απελθούσα δημοτική αρχή στη φουλ σεζόν, φωτογραφίζεται και σχολιάζεται καθημερινά στα social media -και όχι μόνο-με αγανάκτηση από πολίτες και επισκέπτες. Έχουμε πέσει στο επίπεδο,  όταν ένα σημείο καθαρίζεται, να καμαρώνουν οι αρμόδιοι με φωτο selfie και εξυπνακίστικα σχόλια, αναμένοντας τα “μπράβο” από τους ψηφοφόρους τους. Είναι κρίμα για την όμορφη Αίγινα, που ενώ ευνοήθηκε από την οικονομική κρίση σε μαζικότητα τουριστών, σε ποιότητα αυτών να εισπράττει το “ότι δίνεις- παίρνεις”.

Παρήγορο και ελπιδοφόρο, όταν ένας πολίτης ενεργοποιείται και αποφασίζει να χτυπήσει “στου κουφού την πόρτα”, αψηφώντας το “τέρας” της γραφειοκρατίας, αν και θα ήταν προτιμότερο για όλους μας να μην είχαμε “κουφούς” άρχοντες αλλά οργανωμένους και αποτελεσματικούς.
Αναγνώστης του Aegina Light κάτοικος Αγίας Μαρίνας Αίγινας, αποφάσισε να προβεί σε έγγραφες διαμαρτυρίες, από 3/5/2019 & 5/5/2019 για τα συσσωρευμένα και επικίνδυνα απορρίμματα στην είσοδο της Αγίας Μαρίνας.
Δημοσιεύουμε τα Διαβιβαστικά Πολιτικής Προστασίας, τα αποτελέσματα Αυτοψίας καθώς και το Έγγραφο Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος . Το τελευταίο έγγραφο από την Πολιτική Προστασία Π.Ε. Πειραιά-Νήσων προς τον Δήμο Αίγινας, έχει ημερομηνία 8-8-2019.

 

 

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.