ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήλωση Γιάννη Ζορμπά για συκοφαντικά δημοσιεύματα

Written by aeginalight

Αίγινα, 5 Αυγούστου 2019

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΖΟΡΜΠΑ

Την Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019, κατέθεσα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πειραιά έγκληση-μήνυση κατά 1) του Διευθυντή, 2) του Διευθυντή Σύνταξης και 3) του συντάκτη της εφημερίδας «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ», ο οποίος υπογράφει με το κεφαλαίο γράμμα Κ, για το κατάπτυστο και συκοφαντικό εις βάρος μου κείμενο, που δημοσίευσε η εν λόγω εφημερίδα την παραμονή των επαναληπτικών εκλογών της 2ας Ιουνίου 2019.

Το δημοσίευμα με είχε αποκαλέσει «δημοκρατική εκτροπή» για το Δήμο Αίγινας και ότι στηρίζομαι πάνω σε ένα θολό και παρασκηνιακό τοπίο. Επιπλέον, η εν λόγω εφημερίδα επιχείρησε να αλλοιώσει τη βούληση των εκλογέων της Αίγινας με το να με παρουσιάσει στην κοινή γνώμη ότι στηρίζω ολοκληρωτικά κόμματα αλλά και ότι στηρίζομαι παρασκηνιακά απ’ αυτά, τα οποία έχουν ως απώτερο σκοπό την κατάλυση της δημοκρατίας.

Επίσης, το εν λόγω κακοηθέστατο δημοσίευμα προέτρεπε τους ψηφοφόρους της Αίγινας, μια ημέρα πριν την επαναληπτική ψηφοφορία για το αξίωμα του δημάρχου, το Σάββατο 1η Ιουνίου 2019, να ψηφίσουν τον πολιτικό μου αντίπαλο, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ο νυν δήμαρχος Δημήτρης Μούρτζης, ένας δημοκρατικός άνθρωπος, ο οποίος έχει αναμορφώσει το νησί της Αίγινας, αξίζει για άλλη μία φορά να τιμηθεί από τους πολίτες. Από την άλλη, ο Γιάννης Ζορμπάς (κάτω) στηρίζεται πάνω σε ένα θολό και παρασκηνιακό φόντο».

Όπως όλοι διαπιστώνετε, η κακοήθεια, η συκοφαντία και η ανηθικότητα δεν θα νικήσουν και για άλλη μια φορά η δημοκρατία θα υπερισχύσει της διαβολής.

Δηλώνω επίσης ότι επιφυλάσσομαι να εγκαλέσω-μηνύσω και οποιονδήποτε άλλο διαχειριστή-υπεύθυνο ηλεκτρονικού ή έντυπου μέσου πληροφόρησης, που δημοσίευσε ή αναπαρήγαγε ψευδή, συκοφαντικά, υβριστικά και παραπλανητικά κείμενα εις βάρος της προσωπικότητάς μου, διαφυλάσσοντας έτσι την τιμή και την υπόληψή μου.

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αίγινας

Γιάννης Ζορμπάς

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.