ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Εκδήλωση της Ένωσης Ξενοδόχων Αίγινας με καλεσμένο τον Γ.Γ. του ΕΟΤ

Written by aeginalight

Η Ένωση Ξενοδόχων Αίγινας οργάνωσε εκδήλωση για την «Τουριστική προβολή και Αναβάθμιση του Τουριστικού προϊόντος της Αίγινας» την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, στην αίθουσα του εστιατορίου “Δρομάκι”,  με κύριο ομιλητή τον Γενικό  Γραμματέα του Ε.Ο.Τ κ. Δημήτρη Φραγκάκη.

Ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Σταύρος Καλαμάκης στην εισαγωγή του, επεσήμανε την τιμητική για την Αίγινα παρουσία του κ. Δ. Φραγκάκη, θυμίζοντας πως τελευταία φορά που ήρθε Γ.Γ. του Ε.Ο.Τ. στην Αίγινα ήταν το 1985, ο Νίκος Σκουλάς.

Ο κ. ​Στ. ​Καλαμάκης κατέθεσε προτεινόμενες δράσεις που θα συμβάλουν στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της Αίγινας ως τουριστικός προορισμός, στη βιώσιμη ανάπτυξη και την βελτίωση της ποιότητας ζωής επισκεπτών και κατοίκων.  Κατέθεσε 8 προτάσεις Προβολής και Προώθησης και 46 προτάσεις Υποδομών.

Ο κ. Δημήτρης Φραγκάκης, έδωσε το λόγο στους παρευρισκόμενους ώστε να γίνει διάλογος, όπου ακούστηκαν και συζητήθηκαν πολλές προτάσεις. Ανάμεσα σε άλλα, ανέπτυξε τους στρατηγικούς στόχους της νέας διοίκησης του ΕΟΤ για την τριετία που έρχεται και ενημέρωσε σε ποια επίπεδα μπορεί ο ΕΟΤ να βοηθήσει την Αίγινα, αφού εντοπίσει τα προτερήματα και την μοναδικότητά της ώστε να γίνει πιο ανταγωνιστική.
Δήλωσε ευχαριστημένος από την συνάντηση, από την οποία -όπως είπε-φεύγει με πολλές σημειώσεις – και πρόθυμος για περαιτέρω επικοινωνία με όσους ενδιαφέρονται.

Αισθητή η απουσία του δημάρχου κ. Γιάννη Ζορμπά αλλά και των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, με εξαίρεση τον κ. Παναγιώτη Ηλία της Λαϊκής Συσπείρωσης.
Από την Δημοτική Αρχή επίσης παρευρέθηκαν: η Γραμματέας του Δ.Σ​.​ κ. Μαίρη Κουκούλη  ο ​Α​ντιδήμαρχος ​Ποιότητας Ζωής ​κ. Νίκος Πτερούδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι:  κ. Αγής Μαρμαρινός, κ. Νεκτάριος Λεούσης, κ. Αντώνης Ντελής και από τα Τοπικά: ο κ. Μανώλης Λεούσης, ο κ. Νίκος Συγγρός​ και ​ο κ.Παναγιώτης Μούρτζης.

Νέλλη Πετροπούλου

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.