ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Κάλεσμα των Συλλόγων Γονέων και Εκπαιδευτικών της Αίγινας σε κοινή σύσκεψη για το Κέντρο Υγείας-ΑΝΑΒΟΛΗ

Written by aeginalight

Οι σύλλογοι Γονέων και Εκπαιδευτικών που συμμετέχουμε

Αναβλήθηκε

ΑΠΟ: Συλλόγους Γονέων και Εκπαιδευτικών Αίγινας

 Κυριακή 8/3/2020

ΘΕΜΑ: Κάλεσμα των Συλλόγων Γονέων και Εκπαιδευτικών της Αίγινας σε κοινή σύσκεψη για το Κέντρο Υγείας.

Οι σύλλογοι Γονέων και Εκπαιδευτικών που συμμετέχουμε στην πρωτοβουλία για το Κ.Υ. καλούμε όλους τους συλλόγους (πολιτιστικούς, αθλητικούς κλπ) , αλλά και όλο το λαό της Αίγινας (πρώτιστα τους γονείς), σε κοινή σύσκεψη την, Δευτέρα 16-3-2020 στις 18.00 στο 2ο Δημοτικό Σχολειό Αίγινας για το συντονισμό της δράσης μας για την διεκδίκηση μόνιμης τοποθέτησης καρδιολόγου, παιδιάτρου και οδηγών ασθενοφόρου στο Κ.Υ.

Επιπλέον, καλούμε την Δημοτική αρχή, τους εργαζόμενους στην Υγεία, τους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους της Αίγινας ώστε να συμβάλει ο καθένας από την δική του θέση στον αγώνα που δίνουμε.

Ως γονείς και εκπαιδευτικοί θεωρούμε πως το παραπάνω αίτημα ενώνει όλο το λαό της Αίγινας και όχι μόνο εμάς. Ο σκοπός της σύσκεψης είναι να γίνει ενημέρωση για τις μέχρι τώρα ενέργειές και να ανταλλάξουμε απόψεις για τις επόμενες δράσεις μας για να ικανοποιηθεί το αυτονόητο και δίκαιο αίτημα που μας ταλανίζει όλους: Μόνιμη τοποθέτηση Παιδιάτρου, καρδιολόγου & Οδηγών ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Αίγινας.

Θεωρούμε πως όσο πιο πολλοί παρευρεθούν τόσο πιο ισχυρή θα γίνει η απαίτησή μας για το αυτονόητο δικαίωμά μας στην Δημόσια και Δωρεάν Υγεία.

Υ.Γ. Παρακολουθούμε, φυσικά, τις εξελίξεις σχετικά με τον νέο κορωναϊό και αν κριθεί αναγκαίο,  θα λάβουμε τα αντίστοιχα μέτρα (όποια και αν είναι αυτά) για την ασφάλεια όλων. Επομένως την παραμονή της σύσκεψης θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για επιβεβαίωση.

Ενημέρωση 12/3/2020: Αναβολή της σύσκεψης συλλόγων για την Υγεία
Ενημερώνουμε τον Αιγινήτικο Λαό, όλους τους συλλόγους (πολιτιστικούς, αθλητικούς κλπ) , την Δημοτική αρχή, τους εργαζόμενους στην Υγεία, τους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους της Αίγινας ότι η σύσκεψη που είχε προγραμματιστεί για την Δευτέρα 16-3-2020 , για τη μόνιμη τοποθέτηση  παιδιάτρου, καρδιολόγου και οδηγών ασθενοφόρου στο Κ.Υ., αναβάλλεται λόγω των τελευταίων εξελίξεων με τον κορωναϊό για λόγους ασφαλείας.
Με συνέπεια και μέριμνα για την Υγεία και Ασφάλεια μας αλλά και των γύρω μας θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες των αρμοδίων και θα επανέλθουμε με νέα ημερομηνία όταν μας το επιτρέψουν οι συνθήκες.

 

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.