ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Μειώνει τα δρομολόγιά της η Saronic Ferries σε δυο ημερησίως

Written by aeginalight

Από Τετάρτη 18 Μαρτίου,

Με την παρακάτω ανακοίνωση η Saronic Ferries ενημερώνει το επιβατικό κοινό για την μείωση των δρομολογίων της από Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020,  λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού:

“Σεβόμενοι απόλυτα τον απαράβατο κανόνα της αποφυγής του αποκλεισμού των νησιών, ως Saronic Ferries εξετάσαμε ενδελεχώς όλες τις πιθανές ενέργειες που θα συμβάλουν στον περιορισμό εξάπλωσης του Κορονοϊού και ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό για τις αποφάσεις και τις εφεξής δράσεις μας.

1) Από αύριο, Τετάρτη, 18 Μαρτίου, θα εκτελούμε μόνο 2 δρομολόγια ημερησίως για τις καθημερινές ημέρες, ένα πρωινό και ένα απογευματινό. Ημέρες Παρασκευή και Κυριακή θα εκτελούμε 4 δρομολόγια ημερησίως, ενώ ημέρα Σάββατο 3 δρομολόγια. (Αναλυτικά,  στο sf.gr)

2) Επίσης, μειώνουμε αυτοβούλως το πρωτόκολλο επιβατών στα πλοία μας στο 50%, ώστε να εξασφαλίσουμε μεγαλύτερες αποστάσεις ανά επιβάτη στους χώρους ενδιαίτησης.

3) Από την πρώτη στιγμή εκδήλωσης της Πανδημίας, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των Υπουργείων Υγείας και Ναυτιλίας, έχουμε εκπονήσει σχέδιο δράσης για πιθανή αντιμετώπιση κρούσματος του ιού COVID-19 εν πλω και προληπτικές ενέργειες περιορισμού διάδοσης του, καθώς και ενημέρωσης των επιβατών σχετικά με τις προληπτικές ενέργειες, τα συμπτώματα και την αντιμετώπιση του.

Τα παραπάνω μέτρα είναι προσωρινά και θα μεταβάλλονται αναλόγως και των οδηγιών / μέτρων από τις αρμόδιες Αρχές.

Τέλος, ως πλέον σημαντικό, συνιστούμε στους επιβάτες να ταξιδεύουν όχι αλόγιστα, αλλά με γνώμονα τόσο την δική τους ασφάλεια, όσο και των γύρω τους.

Είμαστε όλοι μαζί κι ας χρειαστεί να είμαστε για λίγο χώρια”.

 

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.