Στο γνωστό εστιατόριο-μπαρ “Πάντα Ρει” στην παραλία της Αίγινας, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Ιουνίου, casting για τις ανάγκες των γυρισμάτων γαλλικής ταινίας στο νησί μας, από τις 11 το πρωί έως το απόγευμα, με μεγάλη προσέλευση κατοίκων και παρουσία των ιδιοκτητών Ρίας και Στέλιου Πάλλη.
Η ταινία έχει τίτλο «On sourit pour la photo», με υπόθεση μια οικογένεια που έρχεται διακοπές στην Ελλάδα και τα γυρίσματα θα γίνουν σε Αθήνα και Αίγινα.
Στην Αίγινα, όπως μέχρι σήμερα είναι γνωστό, θα γίνουν στο Ναό της Αφαίας, σε εστιατόριο στην Αγία Μαρίνα και στο λιμάνι της Αίγινας. Θα διαρκέσουν περίπου πέντε μέρες, 25- 30 Ιουλίου, και χρειάζονται περίπου 200 συμμετοχές κομπάρσων ηλικίας 18-60 ετών, για να εναλλάσσονται στις σκηνές,
Οι δυο κοπέλες υπεύθυνες για το casting θα είναι στο νησί έως την Δευτέρα, αναζητώντας αμοιβόμενους κομπάρσους.
Η ταινία έχει την υποστήριξη του ΕΟΤ και σίγουρα θα αποτελέσει σημαντική προβολή για το νησί μας όπως και για τη χώρα μας.
Νέλλη Πετροπούλου