ΘΕΑΤΡΟ

Άνοιξε η αυλαία του 10ου Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας, με Άννα Γεραλή

Written by aeginalight

Τιμητική βραδιά

Με μεγάλη προσέλευση κοινού, στην αυλή του 2ου Δημοτικού Σχολείου, η Άννα Γεραλή άνοιξε την αυλαία του 10ου Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας το Σάββατο 18 Ιουλίου 2020, ερμηνεύοντας τον λυρικό μονόλογο του Τσέχωφ “Όλια μια ψυχούλα”.
Μια τιμητική βραδιά για την δημιουργό του Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας, την ηθοποιό Άννα Γεραλή, λόγω της συμπλήρωσης των 10 ετών του,  με μια παράσταση από την ίδια.

Είναι χαρά και τιμή” είπε ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς, “να ανοίγουμε την αυλαία  με την κ. Άννα Γεραλή”.
Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός” είπε χαρακτηριστικά η κ. Μαίρη Κουκούλη, πρόεδρος της ΚΕΔΑ και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ Θεάτρου, η οποία προσκάλεσε την κ. Γεραλή στο φετινό φεστιβάλ.

Την ευχαρίστησαν και την τίμησαν χαρίζοντάς της ως αναμνηστικό το πρωτότυπο της αφίσας του 10ου Φεστιβάλ Θεάτρου, που φιλοτέχνησε ο κ. Καπάνταης και  απεικονίζει το Δημοτικό Θέατρο Αίγινας μέσα στο οποίο η ίδια έχει ανεβάσει πολλές παραστάσεις.
Στο τέλος της βραδιάς  προβλήθηκε μια ανασκόπηση των 10 χρόνων του Φεστιβάλ.

(από αριστερά) Μαίρη Κουκούλη πρόεδρος ΚΕΔΑ, Γιώργος Μπήτρος καλλιτεχνικός διευθυντής Φ.Θ., πρώην Δήμαρχος Αίγινας Σάκης Σακιώτης, Άννα Γεραλή, Δήμαρχος Αίγινας Γιάννης Ζορμπάς

Νέλλη Πετροπούλου

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.