ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δημοσιογράφοι του Bloomberg για ρεπορτάζ στην Αίγινα

Written by aeginalight

Με θέμα το νερό και τον υποθαλάσσιο αγωγό.

Δυο δημοσιογράφοι του αμερικανικού ειδησεογραφικού πρακτορείου Bloomberg, βρέθηκαν στην Αίγινα για ρεπορτάζ με θέμα το νερό και τον υποθαλάσσιο αγωγό της Αίγινας.

Πολλά τα ονόματα στην ατζέντα τους, για συζήτηση και συνεντεύξεις στο νησί μας.
Ανάμεσα στα ονόματα, δεν θα μπορούσε να λείψει και ο πρώην δήμαρχος κ. Παναγιώτης Κουκούλης, επικεφαλής του συνδυασμού “Αίγινα Μπορείς”, αφού έχει πλήρη ενημέρωση για την πορεία του αγωγού ως τακτικό μέλος στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της προγραμματικής σύμβασης του έργου: «Κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού σύνδεσης της νήσου Αίγινας με την ΕΥΔΑΠ».

Συνέντευξη επίσης, οι δυο δημοσιογράφοι πήραν από την ιδιοκτήτρια του εστιατορίου-μπαρ “Πάντα Ρει”, κ. Ρία Παντρευτή.
Οι ερωτήσεις τους ήταν γύρω από την κατανάλωση και το κόστος εμφιαλωμένων νερών μιας επιχείρησης, την κατανάλωση από το δίκτυο ύδρευσης, αλλά και γύρω από την αναγκαιότητα και καθυστέρηση του υποθαλάσσιου αγωγού.

Όπως μας είπαν η ερευνά τους θα συνεχιστεί και σε άλλα νησιά της χώρας που τροφοδοτούντε  νερό από μεταφορά με καράβια-υδροφόρες ή από αφαλάτωση.

Νέλλη Πετροπούλου

About the author

aeginalight

Add Comment

  • […] του αμερικανικού ειδησεογραφικού πρακτορείου Bloomberg : Δημοσιογράφοι του Bloomberg για ρεπορτάζ στην Αίγινα. Όπως μας είπαν τότε, έκαναν έρευνα με θέμα το νερό, […]

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.