ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

Written by aeginalight

Αρνητικές υπήρξαν οι εντυπώσεις για τον Δήμο Αίγινας

   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αίγινα 29 Οκτωβρίου 2020

 

   ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ 

Αρνητικές υπήρξαν οι εντυπώσεις για τον Δήμο Αίγινας κατά τις εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου. Ενώ, μετά την κοινή ενωτική κινητοποίηση δημάρχων των νησιών του Αργοσαρωνικού και βουλευτών, το νησί μας κατέβηκε κατηγορία και έφτασε στο επιδημιολογικό επίπεδο 2, η διοργάνωση των εκδηλώσεων που έγιναν αποκλειστικά από τον Δήμαρχο Αίγινας, μη λαμβάνοντας υπόψη την πανδημία, έφερε τα αντίθετα αποτελέσματα.

Ο Δήμαρχος θα μπορούσε, αντί των άστοχων κινήσεών του με τις ατομικές προσκλήσεις στο φιλικό του περιβάλλον, ο ίδιος, ως εκπρόσωπος των Δημοτών του νησιού, να καταθέσει ένα στεφάνι στο Ηρώο, όπως έγινε σε πολλούς Δήμους της Ελλάδας.

Ο τρόπος που έγινε η δοξολογία στη Μητρόπολη και η μετάβαση προς το Ηρώο δεν ήταν ο επιβεβλημένος, αφού δεν πάρθηκαν τα απαραίτητα μέτρα στο σύνολό τους και αποτέλεσαν αφορμή για αρνητικά σχόλια πανελλαδικά.

Με τέτοιες ενέργειες οι κίνδυνοι αλλαγής κατηγορίας επιδημιολογικού επιπέδου ή γενικού lockdown, εις βάρος της ήδη χειμάζουσας οικονομίας, είναι ορατές.

 

Κύριε Δήμαρχε, δεν είναι τα πάντα θέμα επικοινωνίας. Γιατί τέτοιες πρακτικές δεν συνάδουν με τα ιδανικά της ελευθερίας, της Δημοκρατίας, της ειρήνης και της κοινωνικής δικαιοσύνης, για τα οποία αγωνίστηκαν οι πρόγονοί μας.

 

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΙΓΙΝΑΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

 

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.