ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας για την επαναδρομολόγηση του ιπτάμενου δελφινιού

Written by aeginalight

Μετά από «εκκωφαντική σιγή» ενός μήνα, από το Δήμο Αίγινας και τα συναρμόδια  Υπουργεία

                ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ  ΣΕ ΛΥΣΗ Η ΕΠΑΝΑΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΙΠΤΑΜΕΝΟΥ ΔΕΛΦΙΝΙΟΥ

Μετά από «εκκωφαντική σιγή» ενός μήνα, από το Δήμο Αίγινας και τα συναρμόδια  Υπουργεία για την κατάργηση του πρωινού δρομολογίου του ιπτάμενου, υπήρξε  χτεσινή  ανακοίνωση του Δήμου Αίγινας ότι επανέρχεται από Τρίτη 9/2 το ιπτάμενο, με τη βοήθεια του υφυπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας Κώστα Κατσαφάδου και του υπουργού Οικονομικών( με την επιδότηση των δρομολογίων).

Καλή και σεβαστή η  προσπάθεια του υφυπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας και των Υπουργών Οικονομικών και Ανάπτυξης, αλλά μας προξενούν  κατάπληξη οι πανηγυρισμοί για τη λύση του προβλήματος,  αφού η δρομολόγηση των πλοίων επετεύχθη τελικά  με κρατική επιδότηση. Άραγε δεν μπορούσαν οι αρμόδιοι να  είχαν κινηθεί πιο έγκαιρα  ώστε το νησί μας, οι εργαζόμενοι και οι κάτοικοι να αποφύγουν την ταλαιπωρία   από την διακοπή των δρομολογίων για σχεδόν ένα μήνα;

Θέλουμε να τονίσουμε  το εξής: όταν  ο  Δήμαρχος της Αίγινας  αναφέρεται σε  ευχαριστίες, θα πρέπει να κατανοήσει ότι είναι Δήμαρχος όλου του νησιού κι όχι της κυβέρνησης και της σημερινής  Περιφέρειας και δεν πρέπει  να παραγνωρίζει τις προσπάθειες και άλλων θεσμικών προσώπων (όπως  την αναφορά  του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Α΄ Πειραιά και Νήσων Θοδωρή Δρίτσα  στις 27/1,  στη Βουλή προς τον  Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας για το θέμα, μετά και από  προηγούμενη ανακοίνωση  της Οργάνωσης Μελών  ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Αίγινας στις 23/1).

Αίγινα 8  Φεβρουαρίου 2021

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αίγινας

 

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.