ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ

Νίκος Αλεξίου: Ενημέρωση για το Δίκτυο Πεζοδρόμων

Written by aeginalight

 Διαβάζοντας  την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως: Τεύχος B’ 767/26.02.2021,διαπιστώνουμε πως  οι πεζόδρομοι του νησιού μας

Προς ενημέρωση των συμπολιτών μας αλλά και των αιρετών του νησιού, σας γνωρίζω τα εξής:  Διαβάζοντας  την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως: Τεύχος B’ 767/26.02.2021,διαπιστώνουμε πως  οι πεζόδρομοι του νησιού μας πήραν άλλη μια παράταση ελέω… covid19 και ειδικών συνθηκών. Στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως αναφέρονται λοιπόν, μεταξύ άλλων, ρητά τα εξής: «Άρθρο 1 1. Η ισχύς της παρ. 7 του άρθρου 65 του ν. 4688/2020 παρατείνεται έως την 31.5.2021 για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας που συνίστανται στη μείωση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19». 

Σύμφωνα και με όσα δήλωσα ξεκάθαρα στο τελευταίο Κοινοτικό Συμβούλιο Αίγινας :”Είμαι και θα είμαι υπέρμαχος των Πεζοδρόμων: Όπου υπάρχει δρόμος σε επαφή με πεζόδρομο είναι απαραίτητες τόσο η Σήμανση καθώς και η Τοποθέτηση καγκέλων Π . 

Ωστόσο πάνω από όλα είμαι υπέρμαχος της Νομιμότητας”. Τι σημαίνουν πρακτικά όλα τα παραπάνω; Ο χρόνος… περνά και πρέπει άμεσα να δοθούν λύσεις: Σήμανση, Τεχνικές Εκθέσεις και δρομολόγηση οριστικής λύσης με Π.Δ. για τους πεζόδρομους του νησιού μας.

Νίκος Ευστ. Αλεξίου, Κοινοτικός Σύμβουλος Αίγινας, Υποψήφιος Δήμαρχος “Αίγινα 2023”

 

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.