ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Η Κοινότητα Αίγινας για το άνοιγμα των καταστημάτων

Written by aeginalight

Ψωνίζοντας από τα μαγαζιά του νησιού μας και της γειτονιάς μας, βοηθάμε στη στήριξη της επιχειρηματικότητας,

Ψωνίζοντας από τα μαγαζιά του νησιού μας και της γειτονιάς μας, βοηθάμε στη στήριξη της επιχειρηματικότητας, προστατεύουμε τους επαγγελματίες και τους εργαζομένους.

Σ’ αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο, είναι σημαντικό να αποκτούμε συνείδηση, να στηρίζουμε τους ανθρώπους του τόπου μας, τους ανθρώπους που μας λένε καλημέρα κάθε μέρα, να στηρίζουμε έμπρακτα τον τόπο μας.

Πρέπει να σκεφτόμαστε έξυπνα. Να αποκτήσουμε συνείδηση υπέρ της τοπικής επιχειρηματικότητας. Υπέρ των τοπικών καταστημάτων.
Έτσι στηρίζουμε τις θέσεις εργασίας και την απασχόληση στον τόπο μας, τους γείτονες και φίλους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους. Ενισχύουμε την τοπική οικονομία και την τοπική ανάπτυξη.
Δεν είναι μόνο πράξη αλληλεγγύης. Δεν έχει μόνο κοινωνικό πρόσημο η επιλογή της τοπικής μας αγοράς. Με μια μικρή βόλτα στα μαγαζιά της γειτονιάς σου ανακαλύπτεις ό,τι ψάχνεις και ό,τι χρειάζεσαι, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά. Δεν χρειάζεται λοιπόν να τρέχεις μακριά, στο “άγνωστο”, να ξοδεύεις χρόνο και χρήμα για να εξυπηρετηθείς.
ΣΤΗΡΙΖΩ την τοπική αγορά και τελικά ΣΤΗΡΙΖΩ εμένα.
Ας προσπαθήσουμε όλοι μέσα στην πανδημία με αλληλεγγύη και έμπρακτα αισθήματα αγάπης στον δοκιμαζόμενο γείτονα και συμπολίτη να κρατήσουμε το νησί μας ζωντανο, την γειτονιά μας ακμαία.
Ας μην ξεχάσουμε να είμαστε όλοι πειθαρχημένοι και προσεκτικοί τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας.
   Κοινότητα Αίγινας 
        Ο Πρόεδρος                    Τα Μέλη
Κασιμάκης Παναγιώτης 

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.