ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΟ

Ενημέρωση από τη Δημόσια Βιβλιοθήκη Αίγινας για τη λειτουργία της

Written by aeginalight

Η προσέλευση των πολιτών θα γίνεται κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης (ραντεβού)

Αίγινα, 27 Μαΐου 2021

ΔΗΜΟΣΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΙΓΙΝΑΣ
ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ

1. Σύμφωνα με την υπ. αριθμ. ΔΙα/Γ.Π.οικ. 31950/2021 Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 2141/22-5-21) και για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, η προσέλευση των πολιτών στις δημόσιες υπηρεσίες, θα γίνεται κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης (ραντεβού) και εφόσον το αίτημά τους δεν δύναται να ικανοποιηθεί με άλλο τρόπο.

2. Ο δανεισμός καθώς και οι επιστροφές δανεισμένων βιβλίων θα πραγματοποιούνται για τους εγγεγραμμένους αναγνώστες της Δ.Β. Αίγινας με αποστολή email στην διεύθυνση vivlaigi@sch.gr ή κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης στον αριθμό 22970 22626. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας παρακαλούμε τα αιτήματά σας να υποβάλλονται 1 εργάσιμη ημέρα πριν την επιθυμητή ημερομηνία και ώρα επίσκεψης.

3. Κατά την είσοδό σας στον χώρο της βιβλιοθήκης πρέπει υποχρεωτικά να απολυμάνετε τα χέρια σας με την χρήση αντισηπτικού υγρού.

4. Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική.

5. Καθ’ όλη την διάρκεια της συνεργασίας σας με τον αρμόδιο υπάλληλο, απαιτείται η τήρηση απόστασης τουλάχιστον 1,5 μέτρου μεταξύ σας.

6. Η παραλαβή και επιστροφή των βιβλίων θα γίνεται στον αύλειο χώρο της βιβλιοθήκης. Δεν επιτρέπεται η περιήγηση στα ράφια. Σημειώνεται ότι τα βιβλία που έρχονται σε επαφή με το κοινό παραμένουν υποχρεωτικά 72 ώρες σε καραντίνα.

7. Δεν επιτρέπεται η χρήση του υλικού από τον έναν αναγνώστη στον άλλο, χωρίς την μεσολάβηση του ασφαλούς χρόνου καραντίνας του υλικού (72 ώρες).

8. Εκτός από τις υπηρεσίες δανεισμού και επιστροφής βιβλίων, τόσο οι χώροι των αναγνωστηρίων όσο και των δημόσιων ηλεκτρονικών υπολογιστών παραμένουν κλειστοί.

 

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.