ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνάντηση Ένωσης Ξενοδόχων Αίγινας με τον Γ.Γ. Πολιτισμού για την Παλιαχώρα

Written by aeginalight

Για την ανάπλαση των μονοπατιών και τη φωταγώγηση της Παλαιάς Χώρας

ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΑΙΓΙΝΑΣ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση της Ένωσης Ξενοδόχων Αίγινας με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού για την ανάπλαση των μονοπατιών και τη φωταγώγηση της Παλαιάς Χώρας

Αίγινα, 30 Ιουνίου 2021 – Την Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021 πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Αίγινας με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού κ. Γεώργιο Διδασκάλου με θέμα-αίτημα την ανάπλαση των μονοπατιών και την φωταγώγηση της Παλαιάς Χώρας Αίγινας.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού αποφάσισε τη σύνταξη μελέτης ανάπλασης και ηλεκτροφωτισμού της Παλαιάς Χώρας από την Τεχνική Υπηρεσία του Υπουργείου προκειμένου να ενταχθούν σε πρόγραμμα χρηματοδότησης.

Ο κ. Σταύρος Καλαμάκης, Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αίγινας σημείωσε «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Υπουργό Πολιτισμού κα. Λίνα Γ. Μενδώνη και τον Γενικό Γραμματέα κ. Γεώργιο Διδασκάλου για το άμεσο ενδιαφέρον τους για την υλοποίηση της πρότασής μας. Επίσης, οφείλουμε να δηλώσουμε την ευγνωμοσύνη μας στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ύδρας – Σπετσών και Αίγινας κ. Εφραίμ καθώς και την ηγεσία του ΣΕΤΕ, της ΠΟΞ και της ΕΞΑΑΑ που έμπρακτα στήριξαν με επιστολή τους την προσπάθειά μας για την ανάδειξη του μοναδικού «Νησιώτικου Μυστρά» στο νησί μας.»

 

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.