Διαφορετική φέτος η πρεμιέρα του 11ου Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας στην αυλή του 2ου Δημοτικού Σχολείου, το βράδυ της Τετάρτης 21 Ιουλίου 2021. Οι διοργανωτές επέλεξαν μουσική αντί θεάτρου και χάρισαν στο θεατρόφιλο κοινό τους ένα “Σεργιάνι σε μουσικές του κόσμου” από το μουσικό σχήμα «Als in Terra ensemble”. Τραγούδια από την Ιταλία, την Πορτογαλία και τη Λατινική Αμερική, συνθέσεις των Astor Piazzolla και Μάνου Χατζιδάκι, και αγαπημένα tangos.
Ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς χαιρέτησε την έναρξη του Φεστιβάλ. Ευχαρίστησε όσους συμβάλλουν στην διοργάνωσή του και για τη διαφορετική αυτή έναρξη είπε ότι “αυτό δηλώνει πόσο μας έχει λείψει η μουσική“.
Η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Μαίρη Κουκούλη στον χαιρετισμό της, αναφέρθηκε στην εμπνεύστρια και δημιουργό του Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας την ηθοποιό Άννα Γεραλή, στην αφίσα με το έργο του σκηνογράφου της Βουλής κ. Γιάννη Μετσικώφ, στις φετινές παραστάσεις και τόνισε την τήρηση των μέτρων για την αποφυγή εξάπλωσης του covid 19.
Σάββατο 24 Ιουλίου
«Ιωάννης Καποδίστριας – Στα βήματα ενός μεγάλου ηγέτη»
Μία παραγωγή του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού,
με ελεύθερη είσοδο.














