ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

«Πανόραμα» στην Αγία Μαρίνα – Ένα μπαλκόνι στη θάλασσα

Written by aeginalight

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου «Πανόραμα» βρίσκεται

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου «Πανόραμα» βρίσκεται σε ένα ειδυλλιακό σημείο της Αγίας Μαρίνας Αίγινας, πάνω από τις εντυπωσιακές βραχώδης ακτές της με τα καταγάλανα νερά και τον αμμώδη βυθό, που έχουν αγαπηθεί από κάθε επισκέπτη του τουριστικού θέρετρου.

Ένα μπαλκόνι με θέα το απέραντο γαλάζιο την ημέρα και με το φεγγάρι να ανατέλλει από τη θάλασσα τις πανσέληνες νύχτες. Ένας άνετος χώρος με εξαιρετική κουζίνα πιστοποιημένη από τον ΕΟΤ με ISO Ελληνικής Κουζίνας, όπου μπορείτε να γευτείτε παραδοσιακά ελληνικά πιάτα. Χταπόδι στιφάδο, αρνάκι φρικασέ, μοσχάρι με χυλοπίτες από τη Λήμνο και πολλές άλλες επιλογές με σεβασμό στη παράδοση. Ο  ιδιοκτήτης του κ. Σταύρος Καλαμάκης, πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αίγινας, επιμελείται προσωπικά την ποιότητα των πρώτων υλών όπως και των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η ακτή ακριβώς κάτω από το εστιατόριο είναι κατάλληλα διαμορφωμένη με ψάθινες ομπρέλες, ξαπλώστρες και μεταλλική σκάλα για τη θάλασσα, όπου μπορούν οι πελάτες να απολαύσουν το μπάνιο τους στα βαθιά και δροσερά νερά του απάνεμου κόλπου της Αγίας Μαρίνας, μαζί με κάποιο ποτό από το μπαρ του εστιατορίου.

Με αρκετή απόσταση από την πολυσύχναστη οργανωμένη πλαζ αποτελεί πρόταση για εκείνους που προτιμούν μπάνιο και φαγητό σε ήρεμους ρυθμούς.

Aegina Light

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.