ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήλωση Μ. Κοττάκη για την τιμητική εκδήλωση της ταινίας “Ο Άνθρωπος του Θεού”

Written by aeginalight

Η εκδήλωση  για την  απόδοση  τιμητικών διακρίσεων στους συντελεστές και  στην σκηνοθέτη της ταινίας ” Ο Άνθρωπος του Θεού ”

Η εκδήλωση  για την  απόδοση  τιμητικών διακρίσεων στους συντελεστές και  στην σκηνοθέτη της ταινίας ” Ο Άνθρωπος του Θεού ” Γέλενα Πόποβιτς ήταν μία ωραία στιγμή για το νησί μας . Εορτάστηκε έτσι αναδρομικώς η επέτειος για την συμπλήρωση εκατό ετών από την εκδημία του Αγίου και Προστάτη της Αίγινας  μας το 1920.

Θέλω να ευχαριστήσω με την ευκαιρία :

  1. Την ηγουμένη του Μοναστηρίου μοναχή Τιμοθέη η οποία αποδέχθηκε την πρόταση μας να συνδυαστεί η εκδήλωση με την παρουσίαση του ανακαινισμένου κελιού του Αγίου μας στο οποίο εκτίθενται πλέον τα άμφια του, η διαθήκη του και τα προσωπικά του αντικείμενα. Το πανελλήνιο ενδιαφέρον που προκαλεί  η είδηση όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει από την ευρεία  αναπαραγωγή της σε μεγάλα εθνικά σάιτ και εφημερίδες  καθώς και ιστοσελίδες εκκλησιαστικού περιεχομένου  είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους και όσες θέλησαν να στοχοποιήσουν αδίκως  το Μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου με άλλες αφορμές  εσχάτως .
  2. Τους αδερφούς Χαρτοφύλακα οι οποίοι παραχώρησαν μια ακόμη φορά το Σινέ ” Άνεσις ” στον Δήμο και στην Επιτροπή 2021  για μια εκδήλωση που αφορά την Αίγινα μας.
  3. Τις εξαιρετικές διερμηνείς μας Μαίρη Κοντορούδα και Αλίκη Σήμαν οι οποίες  προσέφεραν εθελοντικώς  τις υπηρεσίες τους  για την μετάφραση των δηλώσεων της κυρίας Πόποβιτς.
  4. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κοινοπραξία πλοίων Αργοσαρωνικού Saronic Ferries   η οποία συνέβαλε καταλυτικώς στην επιτυχία και αυτής της εκδήλωσης . Ιδιαιτέρως στον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων κύριο Διονυσόπουλο.

 

Μανώλης Κοττάκης

Πρόεδρος Επιτροπής 2021 Δήμου Αίγινας

 

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.