ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας για την καταστροφή πανό της

Written by aeginalight

Καταγγέλλουμε στον λαό της Αίγινας και στους επισκέπτες φίλους μας, την καταστροφή του πανό που καλούσε τους πολίτες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                           Αίγινα 4/9/2021

Καταγγέλλουμε στον λαό της Αίγινας και στους επισκέπτες φίλους μας, την καταστροφή του πανό που καλούσε τους πολίτες να στηρίξουν την τοπική αγορά της Αίγινας.

Δυστυχώς είναι η δεύτερη «επίθεση» που ενεργείται αυτό το καλοκαίρι  εις βάρος  της Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ -Π.Σ Αίγινας (η  προηγουμένη έγινε στις 18/6 στον Μεσαγρό από όπου εκλάπη το πανό μας με θέμα την παιδεία).

Εχθές το  βράδυ 3 του Σεπτέμβρη κάποιος/οι αφαίρεσαν με αιχμηρό αντικείμενο (μαχαίρι ή ψαλίδι όπως φαίνεται στην φωτό),το σήμα του Σύριζα από το πανό που έχει αναρτηθεί απέναντι από το Δημοτικό στάδιο της  Αίγινας, με το οποίο  καλεί τους πολίτες της Αίγινας να κάνουν τις αγορές τους από τα καταστήματα του νησιού μας και από τους τοπικούς παραγωγούς. Γιατί αυτό που έχουμε στη ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΡΙΣΗ είναι ο ένας τον  άλλον!

Η πράξη αυτή που έγινε στο σκοτάδι και θυμίζει άλλες εποχές που έμειναν κι αυτές στο σκοτάδι, όπως τους έπρεπε.

Καλούμε τους δημοκρατικούς πολίτες, τους επαγγελματικούς συλλόγους του νησιού και τα κόμματα να πάρουν θέση και να καταδικάσουν τέτοια φαινόμενα. Πιστεύουμε ότι το σύνολο των δημοκρατικών πολιτών, ανεξαρτήτου πολιτικής ένταξης-εκτός μιας ελαχιστότατης μειονότητας που κι αυτή βρήκε την θέση της στο σκοτάδι-  θα απομονώσει αυτούς που προβαίνουν σε τέτοιες φασιστικές ενέργειες.

                         ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΙΓΙΝΑΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

 

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.