ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας για την παράταση του υποθαλάσσιου αγωγού

Written by aeginalight

Μια ακόμη παράταση παίρνει το έργο του υποθαλάσσιου αγωγού σύνδεσης του νησιού της Αίγινας με την ΕΥΔΑΠ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αίγινα 8-9-2021

Παράταση του έργου του υποθαλάσσιου αγωγού

     Μια ακόμη παράταση παίρνει το έργο του υποθαλάσσιου αγωγού σύνδεσης του νησιού της Αίγινας με την ΕΥΔΑΠ. Η τεχνική εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο με αιτιολογικό τις 71 ημέρες κακοκαιρίας και προσθέτοντας τις αναγκαίες μέρες προετοιμασίας  που συνολικά τις προσδιορίζει σε 99,  ζήτησε και έλαβε μια ακόμη παράταση της ολοκλήρωσης του έργου μέχρι 31-12-2021.

Η πλειοψηφία της περιφέρειας (παράταξη Πατούλη) με μεγάλη ευκολία ενέκρινε την παράταση, χωρίς καν όρους για την ολοκλήρωση του έργου.

Την απόφαση καταψήφισαν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης.  Συγκεκριμένα, η παράταξη «Δύναμη Ζωής» της Ρένα Δούρου καταψηφίζοντας, επισήμανε  ότι το έργο με ευθύνη της Διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής, έχει βαλτώσει και ενώ το νερό της ΕΥΔΑΠ δια του υποθαλασσίου αγωγού είναι εδώ και 3 μήνες στην Αίγινα, η Αίγινα δεν πίνει νερό από την ΕΥΔΑΠ αλλά από τους “νερουλάδες” “.

Βλέπουμε λοιπόν για μια ακόμη φορά η Αίγινα να μην πλησιάζει τον πολυπόθητο στόχο της ολοκλήρωσης του έργου  και ο Δήμος και οι κάτοικοι να βάζουν «βαθιά το χέρι στην τσέπη τους» και  να συνεχίζουν να πληρώνουν πανάκριβα το νερό και τους υδρομεταφορείς του.

 

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΙΓΙΝΑΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

φωτο αρχείου

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.