ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥΣΙΚΗ

Τα Λουτρά της Σουβάλας υποδέχονται το 12ο Aegina Fistiki Fest

Written by aeginalight

Με δύο εξαιρετικές συναυλίες το 12οAegina Fistiki Fest πηγαίνει στα Λουτρά της Σουβάλας,

Με δύο εξαιρετικές συναυλίες το 12οAegina Fistiki Fest πηγαίνει στα Λουτρά της Σουβάλας, έναν χώρο γεμάτο από την αύρα μιας άλλης εποχής.

Η περιγραφή «ιαματικά λουτρά» θυμίζει άλλους καιρούς, ήσυχα απογεύματα, συζητήσεις και ιστορίες που συμπληρώνονται αργά , από το ένα καλοκαίρι στο άλλο. Εικόνα που έχει σβήσει μέσα στο σύγχρονο, βιαστικό τρόπο διακοπών. Με φόντο τα Λουτρά της Σουβάλας και με οδηγούς τον Γιώργο Κοντραφούρη και την Δήμητρα Κοκκινοπούλου, τον αξέχαστο Γιάννη Σπανό και την Ελένη Δήμου, το 12οAegina Fistiki Fest στρέφει τους προβολείς σε έναν ακόμη χώρο της Αίγινας.

Ένας διεθνής Αιγινήτης στην Αίγινα!

Την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, στις 8.30’ το βράδυ, στα Λουτρά της Σουβάλας, ο Γιώργος Κοντραφούρης με το πιάνο του και η Δήμητρα Κοκκινοπούλου με τη φωνή της θα μας ταξιδέψουν στα μονοπάτια της τζαζ.

Ο διεθνής Αιγινήτης μουσικός, με αναρίθμητες συνεργασίες με μουσικούς από όλο τον κόσμο και από διαφορετικά είδη μουσικής, έρχεται στο νησί του, στο νησί μας, για μία ιδιαίτερη συναυλία, σε έναν ιδιαίτερο τόπο.

Η πρόσβαση

Προκειμένου να διασφαλισθεί η απρόσκοπτη κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην περιοχή, οι θεατές της συναυλίας παρακαλούνται να αφήσουν τα αυτοκίνητά τους στο parking, που βρίσκεται στο λιμάνι της Σουβάλας. Από εκεί θα κατευθυνθούν προς τα Λουτρά με τα πόδια, ακολουθώντας την σύντομη διαδρομή, που φαίνεται στο σχετικό σχεδιάγραμμα.

Είναι για όλους μας μια ευκαιρία να περπατήσουμε αυτή την μικρή απόσταση για να ανακαλύψουμε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Αίγινας.

About the author

aeginalight