ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Παναγιώτης Κασιμάκης – Εσωκομματικές Εκλογές ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ.

Written by aeginalight

Παραμένοντας πιστός στην ιδεολογία και τα ιδανικά της μεγάλης δημοκρατικής φιλελεύθερης παράταξης, αποφάσισα να δηλώσω υποψηφιότητα για την θέση του Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αίγινας.

Φίλες και φίλοι,

Νεοδημοκράτισες και Νεοδημοκράτες,

Παραμένοντας πιστός στην ιδεολογία και τα ιδανικά της μεγάλης δημοκρατικής φιλελεύθερης παράταξης, αποφάσισα να δηλώσω υποψηφιότητα για την θέση του Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αίγινας.

Σε μια συγκυρία δύσκολη για την χώρα, η Νέα Δημοκρατία αποτελεί το σταθερό πόλο έκφρασης του ορθού πολιτικού λόγου με συνέπεια, σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Ήμασταν και θα είμαστε πάντοτε το μέτωπο της λογικής απέναντι σε κάθε είδους λαϊκισμό.

Καλώ όλα τα μέλη μας να συμμετέχουν στις εκλογές που θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας ,την Κυριακή 24 Οκτωβρίου.

Σέβομαι και τιμώ τους ανιδιοτελείς αγωνιστές της παράταξης ,αγωνίζομαι μόνο για αξίες και ιδανικά, θέσεις και αρχές με  γνώμονα το δίκαιο την ενότητα και  την πρόοδο.

Την ερχόμενη Κυριακή εμείς δεν έχουμε κανέναν αντίπαλο, παρά μόνον τα προβλήματα της Αίγινας και της Πατρίδας μας.

Την ερχόμενη Κυριακή όλοι ενωμένοι δίνουμε το παρόν, για το μέλλον της Παράταξης μας.

Την ερχόμενη Κυριακή εμείς ψηφίζουμε για τη Νέα Δημοκρατία.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους της ΔΗΜ.Τ.Ο  Αίγινας, παλαιότερα και έμπειρα στελέχη και στους νέους ανθρώπους που αποφάσισαν να συμμετέχουν στα κοινά και να μοιραστούν το δυναμισμό και τη μαχητικότητα τους για ένα καλύτερο αύριο.

Την επόμενη μέρα των εσωκομματικών εκλογών όλοι εμείς, θα δώσουμε τις μικρές και μεγάλες μάχες με μόνη στήριξη στους συντοπίτες μας, στη Νέα Δημοκρατία και στον Πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι φίλοι που πλαισιώνουν την προσπάθεια μου για ανανέωση  και το πέρασμα  σε μια νέα εποχή  για την ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αίγινας είναι οι :

Αποστολίδης Ευάγγελος

Γκλαβά Νεκταρία

Καφετζή Αγγελική

Λαζάρου Ευστάθιος

Μούρτζης Σάκης

Τσιφλίδης Χρήστος

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση και αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλα τα μέλη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας.

 

Παναγιώτης Κασιμάκης

Υποψήφιος Πρόεδρος

ΔΗΜ.Τ.Ο.

 

 

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.