ΕΙΔΗΣΕΙΣ

“Εκτελούν το ΕΚΠΑΖ εν ψυχρώ”

Written by aeginalight

Έπειτα από χρόνια αγώνων το ΕΚΠΑΖ δικαιώθηκε με σειρά δικαστικών αποφάσεων. Αυτό μας επιτρέπει να επαναοργανώσουμε την 37ετή δράση μας, σε υγιή βάση με στόχο τη λειτουργία ενός σύγχρονου κέντρου περίθαλψης, κάτι που με την απουσία μας στερήθηκε η χώρα.

Δυστυχώς όμως, κάποιοι προσπαθούν να δολοφονήσουν το ΕΚΠΑΖ ακυρώνοντας στην πράξη τις δικαστικές αυτές αποφάσεις που μας επιτρέπουν να γυρίσουμε στην ενεργό δράση, προσφέροντας (αφιλοκερδώς πάντα) τις υπηρεσίες μας στην τόσο δοκιμαζόμενη άγρια πανίδα του τόπου μας.

Από το αρμόδιο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας – Τμήμα Διαχείρισης Άγριας Ζωής και Θήρας, έφυγε έγγραφο προς το Δασονομείο Αίγινας με εντολή να σφραγίσει τις εγκαταστάσεις στέγασης του ΕΚΠΑΖ (ευθύνης της Περιφέρειας Πειραιώς και Νήσων), λίγο διάστημα αφότου έγινε γνωστό ότι η νόμιμη διοίκηση του ΕΚΠΑΖ, αναλαμβάνει πάλι τα ηνία της διοίκησής του.

Τόσα χρόνια που απουσιάζαμε κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για τις εγκαταστάσεις του ΕΚΠΑΖ, μόλις δικαιωθήκαμε στα δικαστήρια και βάλαμε ως στόχο την επαναλειτουργία του το θυμήθηκαν.

Κάποιοι που έχουν ιδιαίτερη κλήση προς τα παρασκήνια και τις μεθοδεύσεις και αφού για πολλά χρόνια προσπάθησαν να σαμποτάρουν και να δυσφημήσουν με κάθε δόλιο τρόπο το ΕΚΠΑΖ και τη δράση του (θεωρώντας το ανταγωνιστικό στα ιδιοτελή συμφέροντα τους), ετοιμάζονται να ακυρώσουν τις δικαστικές αποφάσεις για να ξεμπερδέψουν μια για πάντα με το ΕΚΠΑΖ εκτελώντας το εν ψυχρώ.

Για το ΕΚΠΑΖ   

          Ο Διαχειριστής                                            Η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων                              

       Γιάννης Πουλόπουλος                                           Δέσποινα Χατζηνικολάου
                6973906015                                                               6937145333   

 

Το ΕΚΠΑΖ είναι αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που ως σκοπό έχει την περίθαλψη τραυματισμένων άγριων ζώων και κατόπιν την επανένταξή τους στο φυσικό περιβάλλον. Είναι το πρώτο κέντρο περίθαλψης και επανένταξης άγριας ζωής όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και στα Βαλκάνια και την Ανατολική Μεσόγειο. Στηρίζεται στην εθελοντική προσφορά των μελών του και την υποστήριξη ευαισθητοποιημένων πολιτών και επιχειρήσεων σε θέματα προστασίας της άγριας ζωής και τους φυσικού περιβάλλοντος εν γένει.

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.